تاکو از انواع غذا های سنتی مکزیکی است که در طرز تهیه تاکو از یک نان پخته شده با آرد ذرت و یا آرد گندم استفاده می شود وبرای پر کردن نان تاکو از گوشت و مرغ و انواع غذای دریایی و سبزیجات تازه و پنیر استفاده می شود. تاکو و سوشی و کیمچی از انواع غذا های فرنگی و سنتی هستند که بسیار خوشمزه و محبوب می باشند و در ایران نیز مورد استفاده قرار می گیرند و شما می توانید این غذا های لذیذ را در برنامه غذایی هفتگی خود قرار دهید. مواد لازم گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم پیاز خرد شده : ۱ عدد سیر خرد شده : ۱ حبه کاهو خرد شده : ۱/۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده : ۲ عدد فلفل سبز تند خرد شده : ۳ عدد پنیر پارمسان رنده شده : ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع : به میزان لازم سس تند و ادویه تاکو : به میزان لازم نمک و فلفل سیاه : به میزان لازم مواد لازم برای خمیر تاکو آرد ذرت : ۱۵۰ گرم نمک : ۱/۲ قاشق چای خوری روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری آب ولرم : ۱/۲ لیوان طرز تهیه تاکو مکزیکی در خانه در دستور پخت تاکو ابتدا خمیر تاکو را آماده کنید و سپس مواد میانی تاکو تهیه کنید و با کمک مواد میانی درون نان های تاکو را پر کنید. طرز تهیه مواد میانی تاکو برای طرز تهیه تاکو ابتدا در درون تابه ای مناسب مقداری روغن مایع بریزید سپس پیاز را به روغن اضافه کنید تا مقداری تفت بخورد و نرم شود. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ پیدا کند سپس سیر و ادویه تاکو و نمک و فلفل سیاه را به مواد تاکو اضافه کنید و همه مواد را به مدت چند دقیقه تفت دهید و مقداری آب به مواد میانی تاکو اضافه کنید تا گوشت چرخ کرده بپزد. طرز تهیه خمیر تاکو در درون ظرفی مناسب آرد ذرت و نمک و روغن مایع را با یکدیگر مخلوط کنید. و سپس آب ولرم را به مواد اضافه کنید و همه مواد خشک را با آب ولرم به خوبی مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به وجود آید. سپس روی سطح صافی را آرد پاشی کنید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه خمیر را ورز دهید تا نرم شود و خمیر ورز داده شده را در درون کیسه پلاستیکی قرار دهید و به مدت ۱ ساعت به خمیر استراحت دهید. بعد از مدت زمان ذکر شده خمیر را از درون کیسه بیرون آورید و به ۱۲ گلوله کوچک و مساوی تقسیم کنید. سپس روی سطح صافی را آرد پاشی کنید و هر یک از گلوله های خمیر روی دو تا نایلون با کمک وردنه ای نازک به شکل دایره باز کنید می توانید. برای مرتب شدن خمیر های تاکو از قالب فلزی استفاده کنید. سپس خمیر ها را در درون روغن سرخ کنید. و در اواسط سرخ شدن خمیر را از وسط تا کنید و به همان صورت نگه دارید تا شکل U به خودش بگیرد. سپس درون تاکو را با مخلوط گوشت چرخ کرده و گوجه فرنگی و کاهو و پنیر پارمسان برای سرو پر کنید. تاکو را می توانید با هر نوع مواد غذایی دلخواهی برای سرو پر کنید, امیدواریم از طرز تهیه تاکو مکزیکی در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده سپری کنید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...