گراتن سیب زمینی از انواع غذاهای سالم و مقوی است که مزه ای شبیه به فست فود دارد. در دستور پخت گراتن سیب زمینی از سیب زمینی و کره و پنیر پیتزا و شیر و نمک استفاده می شود که ترکیب این مواد طعم فوق العاده ای را به گراتن می دهد. گراتن غذایی پرطرفدار و محبوب است و انواع مختلفی دارد, گراتن مرغ و گراتن بادمجان و گراتن سیب زمینی از انواع گراتن های خوشمزه و خوش طعم هستند و طعمی متفاوت و دلپذیر دارند. مواد لازم برای ۴ نفر کره : ۵۰ گرم سیب زمینی : ۱ کیلو پنیر پیتزا : ۷۵ گرم شیر : ۱/۲ پیمانه نمک : به میزان لازم طرز تهیه گراتن سیب زمینی خوشمزه و لذیذ ابتدا سیب زمینی را پوست بکنید و با کارد و یا با ماشین مخصوص سیب زمینی ها را به صورت ورقه ای و نازک برش دهید و سپس آن ها را بشویید و با کمک حوله برش های سیب زمینی را خشک کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه گراتن سیب زمینی کره را قطعه قطعه کنید و سپس برش های سیب زمینی و مقداری پنیر پیتزا و چند قطعه کره را به ترتیب درون ظرف پیرکس یچینید و همین مراحل را تکرار کنید تا زمانی که مواد تمام شوند توجه داشته باشید که روی مواد را در پایان کار باید با پنیر پیتزا و کره به خوبی بپوشانید سپس شیر را با مقدار کمی نمک درون ظرف مناسبی مخلوط کنید و سپس مخلوط شیر و نمک را روی گراتن بریزید و ظرف گراتن را در کف فر به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه قرار دهید و حرارت فر را روی دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. بعد از اینکه روی گراتن طلایی رنگ شد ظرف را از درون فر بیرون آورید. گراتن را می توانید در وعده های نهار و شام میل کنید و همچنین می توانید از گراتن یا سوفله سیب زمینی در مهمانی ها و مجالس مختلف برای پذیرایی از مهمان های خود استفاده کنید, امیدواریم از طرز تهیه گراتن سیب زمینی در منزل نهایت لذت را ببرید. برای مشاهده آموزش پخت مرحله به مرحله گراتن های مختلف و خوشمزه به بخش انواع گراتن مجله آرگا مراجعه کنید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...