کیک مرغ را با مواد اولیه مختلف می توان تهیه کرده که نام آن بر حسب نوع مواد اولیه به کار برده شده نیز تغییراتی می کند. در اینجا بهترین و آسان ترین طرز تهیه کیک مرغ به شما آموزش داده خواهد شد و تصاویر زیبایی از تزیین این کیک لذیذ برای ایده گرفتن شما برای آراستن کیک مرغ، آماده شده که امیدواریم از آن لذت کافی را ببربد. طرز تهیه کیک مرغ پنیری لذیذ و تصاویر تزیین آن مواد لازم : آرد : ۲ پیمانه شکر : ۲ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر : ۳ قاشق چایخوری نمک : ۱ قاشق چایخوری خامه : ۳/۴ پیمانه کره : ۱ پیمانه سینه مرغ : ۲ عدد پیازچه : ۱/۳ پیمانه پنیر چدار یا پنیر پیتزا : ۱ پیمانه طرز تهیه کیک مرغ پنیری : ابتدا فر را با دمای ۲۴۰ درجه سانتیگراد روشن کرده تا گرم شود. آرد، نمک و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و چندین بار الک کرده تا سبک شود. کره را قطعه قطعه کرده و به مخلوط آرد و نمک و بیکینگ پودر اضافه میکنیم و با دست خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند. سپس شکر را به این مواد بیفزایید و دوباره همه را با هم مخلوط کنید. لازم نیست که کره آب شود فقط با مخلوط آرد میکس شود کافی است. سینه یا ژامبون مرغ را به شکل نوارهای باریک برش بزنید و با بیفتک بکوبید تا خوب له شوند. مرغ ها را در مقداری کره تفت دهید تا سرخ شوند. سپس نمک و فلفل را به همراه پیازچه که خردش کرده اید، به مرغ ها اضافه کرده و خوب باهم مخلوط کنید. پنیر پیتزا یا پنیر چدار را رنده کرده و به مرغ و پیازچه بیافزایید و خوب هم بزنید. خامه را کم کم به مواد اضافه کرده و مدام هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند. ممکن است کیک شما نیاز به خامه بیشتری داشته باشد، حتما اضافه کنید. یک کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار داده و این خمیر را بر روی آن بریزید و با چاقو مواد را به چند قسمت تقسیم کرده و برش بزنید روی همه قسمت ها کمی خامه بکشید. سینی کیک مرغ را درون فر به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بگذارید تا بپزد. سپس کیک مرغ را از درون فر خارج کرده با هویج، لیمو و … به زیبایی آن را تزیین کنید. تصاویر تزیین کیک مرغ : برای تزیین کیک مرغ ایده های زیبا و فوق العاده جذاب می توان خلق کرد. با استفاده از هویج می توانید گل و یا پاپیونی زیبا درست کرده و بر روی کیک مرغ بگذارید. و یا با استفاده از زیتون های سبز و سیاه، لیمو، برگ نعناع، ژامبون مرغ، گردو، گوجه فرنگی، خیار، سس مایونز و … کیک را به زیبایی آراست. در طرز تهیه کیک مرغ می توانید به جای خامه از ماست یا خامه ترش یا دوغ و یا آب مرغ غلیظ نیز استفاده کنید. این کیک را با گوشت هم می توانید بپزید و طعم و مزه خوبی خواهد داشت. طبق ذائقه و علاقه خود می توانید هنگام سرخ کرده مرغ ها کمی زعفران نیز به آن اضافه کنید تا طعم و رنگ زیبایی به خود بگیرد. مقدار مواد لازم ارایه شده برای ۸ نفر می باشد و آماده شدن این کیک ۹۰ دقیقه زمان خواهد برد. این کیک مرغ پنیری را در منزل طبخ کرده و برای عزیزانتان سرو کنید و آن را نوش جان بفرمایید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...