تهیه انواع کیک میوه ای در فضول مختلف سال طرفداران خاص خود را دارد. کیک زردآلو نیز از جمله کیک های خاص است که در همه فصل های سال طرفداران خود را دارد. برای طرز تهیه کیک زردآلو روش های متفاوتی وجود دارد. از جهتی نیز دستور تهیه آن شبیه به تارت میوه ای می باشد. برای تهیه کیک زردآلو می توانید دو روش متفاوت را امتحان کنید. در ادامه به توضیح این دو روش می پردازیم. مواد لازم مارمالاد یا مربای زردآلو: به میزان لازم آرد: سه و نیم پیمانه بادام خرد شده: یک پیمانه زردآلوی تازه: به تعداد لازم برای سطح کیک بکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری نمک: به میزان کم بادام خرد شده: یک پیمانه پودر دارچین: به میزان لازم روغن: یک پیمانه تخم مرغ: ۲ عدد شکر: سه چهارم پیمانه خامه: به میزان لازم طرز تهیه کیک زردآلو برای شروع دستور پخت کیک زردآلو ابتدا باید فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید. بهتر است قالبی متناسب مستطیلی به ابعاد ۲۳*۲۳ یا دایره ای انتخاب و کف آن را چرب کنید. در روش اول کیک ساده ای تهیه کنید و سپس آن را در فر قرار دهید. بهتر است این کیک به صورت برش های دایره وار جدا جدا تهیه شده باشد یا بعد از پخته شدن آن را به برش های دایره ای مساوی تقسیم کنید. بعد از سرد شدن، روی هر سطح دایره مقداری از مربای زردآلو و آن گاه خامه را بمالید و بعد از آغشته کردن تمام دایره ها، آن ها را روی هم قرار دهید. آن گاه با خامه تمام سطح کیک را آغشته سازید. قبل از استفاده خامه را هم بزنید. در ادامه نیز سطح کیک را با چند زردآلو دو نیم شده تزیین و برای روکش کیک نیز می توانید از پودر دارچین، پودر کاکائو و… کمک بگیرید. در روش دوم نیز در حین تهیه کیک زردآلو از مواد میانی مارمالاد یا مربای زردآلو برای کیک استفاده می شود. برای شروع این روش، ابتدا ظرف بزرگ را انتخاب و در آن شکر را به همراه تخم مرغ و روغن بریزید. مواد داخل ظرف برای یک دست شدن هم بزنید. در مرحله بعدی طرز تهیه کیک زردآلو باید نمک، بکینگ پودر و آرد را با یکدیگر میکس و مواد یک دست شده را کم کم به شکر و تخم مرغ اضافه کنید. در این حالت کرمی یک دست به وجود خواهد آمد. حالا نیمی از مایه را در قالب مستطیلی که از قبل چرب کرده اید، بریزید. سپس لایه ای از مربای زردآلو را بر روی کیک بریزید. مایه کیک را صاف کنید. در ادامه بقیه مایه کیک را بر روی مربای زردآلو بریزید و صاف کنید. تا اتمام مواد این کار را انجام دهید. در پایان نیز می توانید بر روی سطح کیک چند زردآلویی که از وسط نصف کرده و هسته آن را بیرون آورده اید و همچنین بادام های خرد شده قرار دهید. در این مرحله، طرز تهیه کیک زردآلو به اتمام می رسد. امیدواریم دستور تهیه کیک زردآلو مورد پسند شما علاقه مندان قرار گرفته باشد و بتوانید این کیک خوشمزه را در کنار خانواده تهیه و نوش جان کنید.
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...