آموزش طرز تهیه کتلت مرغ ترد و خوشمزه با روشی ساده و راحت در این مطلب برای تمامی علاقه مندان به این کتلت خوشمزه و لذیذ، و همه کدبانوهای با سلیقه ارایه شده است. به شما پیشنهاد می شود حتما این دستورالعمل اصلی تهیه کتلت مرغ را امتحان کرده و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید. طرز تهیه کتلت مرغ ترد و خوش طعم و مزه مواد لازم : سینه مرغ : ۱ عدد سیب زمینی : ۳ عدد پیاز : ۲ عدد پودر سوخاری : نصف پیمانه تخم مرغ : ۲ عدد نمک و فلفل : به میزان لازم زعفران ساییده شده : نصف قاشق چایخوری طرز تهیه کتلت مرغ : سینه مرغ را همراه یک عدد پیاز خرد شده و یک لیوان آب و نصف مقدار زعفران و کمی نمک، درون قابلمه ریخته روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد. سیب زمینی ها را تمیز بشویید و با مقداری آب، آن ها را آبپز کنید. بعد از پخته شدن سیب زمینی ها پوست گرفته، آن ها را گرم رنده یا چرخ کنید. سینه مرغ پخته شده ریش شده و سیب زمینی های چرخ شده را با هم مخلوط کنید و دوباره آن ها را چرخ کنید. پیاز را نیز با رنده درشت، رنده کنید و همراه زعفران و تخم مرغ، نمک و فلفل، به مرغ و سیب زمینی میکس شده اضافه کنید. همه مواد کتلت مرغ را با هم خوب مخلوط کرده و آن را ورز دهید تا مواد خودشان را بگیرند. مواد کتلت را حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کنار بگذارید و اجازه دهید استراحت کند. در ماهی تابه مقدار نسبتا زیادی روغن کنجد و یا روغن مخصوص سرخ کردنی ریخته و روی حرارت ملایم به زیاد بگذارید تا کمی داغ شود. دست خود را به پودر سوخاری آغشته کنید و به اندازه یک پرتقال از مواد کتلت مرغ برداشته و آن را به صورت گرد و یا بیضی در آورده و در روغن بگذارید تا سرخ شود. همه مواد را به همین شکل باید شکل داده و دو طرف آن را سرخ کنید. در طرز تهیه کتلت مرغ برای ترد و خوشمزه شدن آن، باید حتما در روغن زیاد سرخ شوند و انتخاب نوع روغن آن نیز بسیار اهمیت دارد که مخصوص سرخ کردنی باشد. روغن کنجد مناسب ترین روغن برای سرخ کردن انواع کتلت سیب زمینی، مرغ و … می باشد و باعث ترد و خوشمزه تر شدن آنها می شود. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...