طرز تهیه کتلت عدس (شامی عدس) بسیار ساده و همانند دستور پخت کتلت معمولی فقط با افزودن عدس پخته شده به آن تهیه می گردد. با توجه به اینکه عدس دارای ارزش غذایی بالایی می باشد. درست نمودن این کتلت می تواند سلامتی خانواده را تضمین نماید. با عدس می توان غذاهای مختلفی پخت که از جمله آن ها کوکوی عدس، عدس پلو و عدسی می باشند. چون عدس خود یک غذای کامل محسوب می شود، شما می توانید کتلت عدس را هم با گوشت چرخ کرده و هم بدون گوشت چرخ کرده درست نمایید. اگر بدون گوشت تهیه می نمایید، به مقدار کافی عدس بیافزایید، همچنین تخم مرغ و پودر نان سوخاری آن را اضافه تر نمایید تا کتلت از هم نپاشد. همچنین عدس برای کاهش کلسترول، تنظیم قند خون و رفع کم خونی و … بسیار مفید می باشد. مواد لازم: عدس: یک لیوان گوشت چرخ کرده: ۱۰۰ گرم سیب زمینی: دو عدد متوسط پیاز: یک عدد متوسط تخم مرغ: یک عدد پودر نان سوخاری یا آرد سوخاری (می توانید نان های باگت را خشک کنید و از پودر آن استفاده نمایید): سه قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه: به میزان لازم روغن برای سرخ کردن: به میزان کافی طرز تهیه کتلت عدس: برای پخت کتلت عدس ابتدا عدس و سیب زمینی را جداگانه بگذارید تا خوب بپزند. پس از آنکه آب عدس به خوبی تبخیر شد به خوبی عدس ها را بکوبید، یا اینکه می توانید از غذا ساز استفاده نمایید. همچنین سیب زمینی های پخته را نیز پوست بگیرید و بکوبید یا داخل غذا ساز به همراه عدس ها خوب میکس نمایید. حالا در ظرفی دیگر بقیه مواد را با عدس ها و سیب زمینی ها مخلوط نمایید ( پیاز را رنده نمایید). نمک و فلفل و زردچوبه را نیز اضافه نموده خوب ورز دهید. سپس با دست خود به شکل دلخواه از مواد قالب بگیرید و در روغن سرخ نمایید.( بگذارید کی روغن داغ شود بعد سرخ نمایید.) و پس از تزیین کتلت ها سرو نمایید. امیدواریم از آموزش طرز تهیه کتلت عدس استفاده لازم را برده باشید، و این کتلت خوشمزه و مغذی را در منزل تهیه نمایید و در کنار خانواده از طعم آن لذت ببرید. برای آشنایی با طرز تهیه انواع کتلت کلیک نمایید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...