طرز تهیه کافه گلاسه نوشیدنی سرد و پرطرفدار را با روشی آسان برای تهیه در منزل در این مطلب به شما آموزش خواهیم داد. کافه گلاسه درمدت زمان کوتاهی آماده و مهیا میگردد. کافه گلاسه را با سلیقه های متفاوت میتوان تهیه و آن را در ظرفهای مناسبی تزیین کرد و از نوشیدن آن درکنار جمع خانواده و دوستان خود نهایت لذت را برد. طرز تهیه کافه گلاسه و تصاویر تزیین آن مواد لازم برای تهیه کافه گلاسه : ۱ – شیر : ۱ لیوان ۲ – بستنی : ۱ لیوان ۳ – شکر : ۲ قاشق غذا خوری ۴ – نسکافه یا قهوه : ۲ قاشق غذا خوری ۵ – سس قهوه یا شکلات تخته ای نرم شده : به میزان لازم ۶ – خامه برای تزیین : به مقدار لازم ۷ – پودر پسته برای تزیین : به مقدار لازم طرز تهیه کافه گلاسه : ۱ – ابتدا شیر را درون ظرف مناسبی گذاشته و با حرارت ملایم بجوشانید. ۲ – سپس شکر و نسکافه را به شیر اضافه کرده و با هم مخلوط کرده و اجازه دهید با هم حرارت ببینند. ۳ – سپس این مایع را بگذارید در یخچال تا خنک شوند. ۴ – گیلاس های پایه بلند مناسبی را انتخاب کرده و با سس قهوه یا شکلات تخته ای آب شده درون گیلاس ها چند خط بیاندازید. ۵ – سپس مخلوط شکر و شیر و نسکافه را درون گیلاس ها بریزید. ۶ – بستنی را از فریزر درآورده و مقداری هم بزنید تا نرم و یکدست شود. ۷ – بستنی ها را بر روی مخلوط شیر نسکافه بریزید. ۸ – کمی از شکلات آب شده بر روی بستنی ها ریخته و با مقداری خامه و پودر پسته و سس قهوه کافه گلاسه را تزیین نمایید. ۹ – می توانید برای زیبا تر شدن توت فرنگی بر روی خامه قرار داده و آن را سرو و نوش جان فرمایید. تصاویر تزیین نوشیدنی کافه گلاسه : برای زیباتر شدن کافه گلاسه خود آن را به روش های مختلف و در لیوان ها و ظروف متفاوت، می توانید تزیین کنید طوری که نوشیدنی سرد کافه گلاسه شما مانند کافه گلاسه ای که در کافی شاپ عرضه می شود، گردد. امیدواریم از این طرز تهیه کافه گلاسه ایده آل و خوش طعم و تصاویر زیبای تزیین این نوشیدنی شیک و پرطرفدار، نهایت لذت و استفاده را برده باشید، و آن را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان بفرمایید،از شما دعوت می شود برای مشاهده طرز تهیه سایر نوشیدنی های فوق العاده اینجا را کلیک کنید. موفق باشید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...