نان سیر از جمله فست فودهای خوشمزه و لذیذ است که تهیه آن توسط خانم های خانه دار نیز به راحتی انجام می شود. در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه نان سیر آشنا سازیم. مواد لازم: کره :۲۰۰ گرم سیر : ۲ بوته نان باگت : ۱ عدد نمک : به میزان لازم فلفل سیاه : به میزان لازم پنیر پیتزا : ۱/۲ پیمانه روغن زیتون : ۱ قاشق سوپ خوری سس گوجه فرنگی : به میزان لازم جعفری خرد شده : ۲ قاشق سوپخوری طرز تهیه نان سیر : برای پخت نان سیر، ابتدا نان تست یا نان باگت را برداشته و با قالب به شکل دلخواه در می آوریم، در اینجا می توانیم از نان تست به صورت کامل و یا از حلقه های نان باگت هم استفاده کنیم سیر را رست کرده و برای این کار هر بوته سیر را باید برش دهیم. می توانید سیر را از وسط و یا یک سوم بالای آن را برش دهید. برای رست کردن سیر می توانید از ظرف چدنی و یا مایکرو فر هم استفاده کنید. روی سیر را روغن زیتون بریزید و تمام حبه های آن را با روغن زیتون آغشته کنید. فر را در روی حرارت ۲۱۰ درجه سانتیگراد حدود ۱۵ دقیقه گرم کنید، سیر ها را در ورق آلومینیوم پیچیده و در ظرف فر قرار داده به مدت ۴۰ دقیقه تا کاملا رست شوند در تهیه نان سیر استفاده از مواد تازه و با کیفیت بسیار مهم است ، کره را در ظرفی ریخته و کمی فلفل و نمک به آن اضافه کنید. سپس سیر های رست شده را از پوسته جدا کرده و داخل کره بریزید، در مرحله بعدی طرز تهیه نان سیر, پنیر و جعفری را اضافه کنید. قابل ذکر است که سیرها سرد شده باشند اگر نه له می شوند تمام مواد را با هم مخلوط کنید، سپس نان های تست یا نان باگت را بردارید. مخلوط کره و سیر را با قاشق روی نان تست یا نان باگت پخش کنید، مقدار مخلوط مواد بر روی نان تست و مقدار استفاده از کره و سیر بستگی به سلیقه شما همراهان گرامی دارد. سپس روی هر کدام از نان تست ها مقداری سس و نمک بریزید، در مرحله بعدی سس ها را با قاشق بر روی نان تست به وسیله قاشق پخش کنید تا روی نان کامل به سس آغشته شود. سپس نان ها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه درون فر قرار دهید تا پنیر آب و طلایی شود. در این آموزش شما همراهان گرامی را با طرز تهیه نان سیر آشنا کردیم. امیدواریم از تهیه و سرو این غذای متفاوت و خوشمزه در منزل نهایت استفاده را ببرید برای آشنایی با طرز تهیه انواع فست فود کلیک کنید.
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...