این نان یکی از نانهای بدون گلوتنی است که برای نهار یا شام بسیار عالی میباشد. ارزش تغذیهای: ۲۰۰ کالری ۲ گرم چربی ۴۷ گرم کربوهیدارت ۲ گرم شکر ۱ گرم فیبر ۰۸ گرم نمک ۵ گرم پروتئین مواد لازم: ۴۰۰ گرم آرد بدون گلوتن یک قاشق غذاخوری دانه زیره ۳۰۰ میلی لیتر ماست طبیعی طرز تهیه: ماهیتابه را روی حرارات متوسط قرار دهید تا گرم شود . روی میز کاری کمی آرد بپاشید. آرد و دانه زیره را در یک کاسه ترکیب نمایید. سپس ماست و ۱۰۰ میلی لیتر آب به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود. خمیر را به ۸ قطعه مساوی تقسیم کنید. سپس به صورت دایره یا بیضی نیم سانتی در بیاورید. به مدت ۳ الی ۵ دقیقه در ماهتیابه یا فر بپزید. منبع : برگرفته از وب سایت مجله سلامت بخش تغذیه سالم مجله سلامت
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...