قارچ سوخاری یکی از انواع خوشمزه ترین و مقوی ترین غذاهای ملل است که دارای کالری بسیار پایین است و سرشار از پروتئین می باشد. اگر قارچ سوخاری شود طعم بسیار مطبوعی می گیرد روش تهیه قارچ سوخاری بسیار آسان است و می توان آن را به روش های متفاوتی تهیه کرد. انواع غذاهای متنوعی را می توان با قارچ طبخ کرد که قارچ سوخاری یکی از انواع غذا ها با قارچ است که که می توان با روش های متفاوت آن را تهیه نمود. سوخاری کردن قارچ روش های متفاوتی دارد که در این مطلب سوخاری کردن قارچ با سس پنیر خامه ای و تخم مرغ را برای شما عزیزان قرار داده ایم . در طرز تهیه قارچ سوخاری قارچ را با آب نشویید زیرا باعث می شود که قارچ به خوبی سوخاری نشود و رنگ قارچ نیز تیره شود . برای اینکه قارچ را تمیز کنیم می توانیم لایه روی قارچ را از قارچ به کمک چاقو جدا کنیم. طرز تهیه قارچ سوخاری با سس پنیری در آموزش اول طرز تهیه قارچ سوخاری در درون قارچ ها می خواهیم سس پنیر خامه ای قرار دهیم پس باید درون قارچ را خالی کنیم. قارچ ها را بزرگ انتخاب کنید تا براحتی بتوانید درون آن ها را خالی کنید برای خالی کردن درون قارچ باید ساقه های قارچ را از قارچ جدا کنید ساقه های قارچ را نیز می توانید بعد از جدا کردنشان از قارچ سوخاری کنید. مواد لازم پنیر خامه ای : ۴۰۰ گرم پودر سوخاری : نصف پیمانه آرد سفید : ۲ پیمانه سیر : دو حبه تخم مرغ : ۲ عدد فلفل قرمز : به میزان لازم فلفل سیاه : به میزان لازم ادویه کاری : به میزان لازم نمک : نصف قاشق چای خوری قارچ بزرگ : ۲۵ عدد روغن : به میزان لازم دستور پخت قارچ سوخاری با سس پنیری برای تهیه قارچ سوخاری با سس پنیرخامه ای در ظرفی مناسب پنیر خامه ای را بریزید و دو حبه سیر را رنده کرده و به همراه نمک و ادویه کاری و فلفل به پنیر خامه ای اضافه کنید می توانید به جای سیر رنده شده از پودر سیر هم استفاده کنید. سس آماده شده را در درون قارچ ها قرار دهید و سپس در ظرفی مناسب مقداری آرد ریخته و قارچ ها را به طور کامل با آرد آغشته کنید. قارچ ها را به این دلیل با آرد آغشته می کنیم که بعد از سرخ شدن قارچ ها به طور کامل قسمت سوخاری شده قارچ از آن جدا نشود. در ظرف مناسب دیگری تخم مرغ ها را ریخته و به خوبی تخم مرغ را هم بزنید. وبعد از هم زدن تخم مرغ قارچ آغشته شده با آرد را درون ظرف تخم مرغ بیندازید تا همه قسمت های قارچ به خوبی با تخم مرغ نیز آغشته شود . در مرحله بعدی طرز تهیه قارچ سوخاری پودر سوخاری را در ظرف مناسبی ریخته و قارچ را در پودر سوخاری غلطانده تا به طور کامل قارچ با پودر سوخاری آغشته شود . در تابه بزرگی مقدار زیادی روغن ریخته و بگذارید تا روغن به خوبی داغ شود و سپس قارچ ها را در درون تابه بیندازید تا بخوبی سوخاری شوند توجه داشته باشید که شعله گاز باید مقداری زیادتر از حد معمولی اش باشد . بعد از اینکه قارچ ها به خوبی سرخ شدند آن ها را از درون تابه بیرون آورده و در صافی بزرگی قرار دهید تا روغن اضافی از درون آنها خارج شود و سپس قارچ های سوخاری را در درون ظرف مناسبی بگذارید و با سلیقه خود، قارچ ها را تزیین کنید. طرز تهیه قارچ سوخاری با تخم مرغ موادلازم تخم مرغ : ۲ عدد آرد سوخاری : ۱ پیمانه نمک : یک و نیم قاشق غذا خوری شیر : دو قاشق غذا خوری قارچ : ۲ کیلو گرم فلفل قرمز : به میزان دلخواه فلفل سیاه : به میزان دلخواه دستور پخت قارچ سوخاری با تخم مرغ ابتدا قارچ ها را با دستمالی تمیز کنید و بعد لایه بالایی قارچ را با کمک چاقو از روی آن بردارید. تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی ریخته و هم بزنید. بعد از هم زدن تخم مرغ ها به طور کامل شیر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و بعد از اینکه شیر و تخم مرغ به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند نمک و فلفل را به مخلوط شیر و تخم مرغ اضافه کنید. قارچ ها را که از قبل آماده کرده اید درون شیر و تخم مرغ مخلوط شده بیندازید تا به خوبی قارچ ها با این مخلوط آغشته شوند. سپس آرد سوخاری را که از قبل الک کرده در ظرف مناسبی ریخته و قارچ های آغشته شده به شیر و تخم مرغ را در درون پودر سوخاری بیندازید و هر یک از قارچ ها به صورت جداگانه و کامل با آرد سوخاری آغشته کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه قارچ سوخاری با تخم مرغ تابه بزرگی را برداشته و روی شعله تقریبا زیاد گاز قرار دهید و مقدار زیادی روغن در تابه بریزید و پس از داغ شدن روغن قارچ های آغشته شده به پودر سوخاری را درون تابه بیندازید تا به خوبی سرخ شوند .در طرز تهیه قارچ سوخاری رنگ قارچ ها در مرحله سوخاری کردن باید به رنگ قهوه ای در آید . بعد از سوخاری کردن قارچ ها آن ها را در درون صافی ریخته تا روغن اضافی قارچ ها خارج شد و سپس آن ها را در ظرف مناسبی قرار دهید . قارچ سوخاری یک نوع پیش غذای بسیار خوشمزه است طرز تهیه قارچ سوخاری به راحتی در درون منزل امکان پذیر است شما عزیزان می توانید قارچ سوخاری را با سس گوجه فرنگی و خیار شور و نان میل کنید. و از روش های بسیار متنوع تزیین غذا برای تزیین قارچ سوخاری استفاده کنید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...