فالوده یزدی در شهر یزد به ماقوتک نیز معروف است و این دسر خوشمزه را اغلب با شهد و یا بدون استفاده از شهد تهیه می کنند. طرز تهیه فالوده یزدی در منزل به راحتی امکان پذیر است و شما می توانید این نوشیدنی خوشمزه را برای روزهای گرم تابستان آماده کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. فالوده با روش های مختلفی تهیه می شود و فالوده شیرازی و فالوده یزدی و فالوده کرمانی از انواع روش های مختلف برای تهیه فالوده هستند و شما می توانید با توجه به ذائقه خود فالوده را در منزل با یکی از این روش ها درست کنید. مواد لازم برای تهیه فالوده یزدی آب گرم : ۱/۴ پیمانه تخم شربتی : یک قاشق سوپخوری نشاسته گل : یک پیمانه آب سرد : ۴ پیمانه گلاب : یک قاشق سوپخوری مواد لازم برای تهیه شهد فالوده شکر : دو پیمانه گلاب : دو قاشق سوپخوری آب : یک پیمانه طرز تهیه شربت مخصوص فالوده یزدی ابتدا شکر را با ۱ پیمانه آب درون قابلمه ای مناسب بریزید سپس قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و مخلوط شکر و آب را هم بزنید تا شکر درون آب حل شود و اجازه دهید تا شربت روی حرارت ملایم شعله گاز بجوشد تا به غلظت مناسب برسد و بعد از اینکه شهد مخصوص فالوده یزدی آماده شده گلاب را به آن اضافه کنید و شهد را از روی حرارت گاز بردارید. طرز تهیه فالوده یزدی در منزل برای تهیه فالوده یزدی تخم شربتی را با آب گرم خیس کنید و در مکانی مناسب قرار دهید تا تخم شربتی درون آب باز شود. در مرحله بعدی طرز تهیه فالوده یزدی درون ظرف دیگری نشاسته گل و ۱ قاشق گلاب و آب سرد را با یکدیگر مخلوط کنید و هم بزنید تا صاف و یکدست شوند. مخلوط نشاسته را از صافی رد کنید. مایه فالوده را درون قابلمه ای مناسب بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید و مخلوط نشاسته را به مدت ۱۵ دقیقه به صورت مرتب هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد. توجه داشته باشید که مایه فالوده باید از مایه فرنی سفت تر شود. مخلوط نشاسته را درون سینی در ابعاد ۴۰*۳۰ سانتی متر بریزید و سینی را به خوبی تکان بدهید تا نشاسته در همه جای سینی به صورت یکسان پخش شود سپس سینی را به مدت ۵ ساعت درون یخچال قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده سینی را از درون یخچال بیرون آورید و به کمک چاقو مایه فالوده را به شکل مربع های کوچکی برش بزنید. در مرحله بعدی طرز تهیه فالوده یزدی تخم شربتی و شهد مخصوص فالوده را با تکه های یخ و آب سرد مخلوط کنید سپس مایه فالوده را به آرامی درون ظرف شربت تخم شربتی خنک بریزید. توجه داشته باشید که در هنگام ریختن مایه فالوده درون شربت باید شربت تگری و خنک باشد. در این مطلب با طرز تهیه فالوده یزدی آشنا شدید که امیدواریم از طعم بی نظیر این فالوده خوشمزه و خوش طعم نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. The post طرز تهیه فالوده یزدی پیشنهادی عالی برای روزهای گرم سال appeared first on آرگا.
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...