شیر سویا گیاهی و سرشار از پروتئین است، برای پیشگیری از بسیاری از بیماری ها نیز مفید می باشد، طرز تهیه شیر سویا به زمان کمی نیاز دارد. یکی از مهم ترین خواص شیر سویا جلو گیری از پوکی استخوان است از این رو با خوردن شیر سویا و موادی که دارای کلسیم هستند از پوکی استخوان جلوگیری کنید. نوشیدنی های مقوی زیادی وجود دارند که علاوه بر خاصیت های فراوان می توانند دارای طعم و مزه ایده آلی نیز باشند. از جمله این نوشیدنی ها می توان به شیر بادام، شیر موز و شیر سویا اشاره کرد. مواد لازم: آب : ۱ لیتر نمک : کمی لوبیا سویا : ۱۰۰ گرم طرز تهیه شیر سویا : لوبیا سویا را پاک کرده، سویا را شکاف دهید، درون ظرفی بریزید آب به آن اضافه نمایید، حدود شش تا هشت ساعت در آب بگذارید بماند، سپس سویا های خیس خورده را درون فر قرار دهید، تا طعم لوبیا آن گرفته شود، لوبیا را بعد از دو دقیقه از فر در آورید، در مرحله بعد، لوبیا و یک لیتر آب را درون مخلوط کن بریزید، و هم می توانید سویا را درون آسیاب ریخته، آسیاب کرده و سپس آب اضافه کنید و آبکش کنید، مایع به دست آمده را به مدت ده دقیقه بجوشانید، در مرحله پایانی طرز تهیه شیر سویا کافی است مقدار کمی نمک برای طعم بهتر آن اضافه کنید، از وانیل یا طعم دهنده های میوه ای نیز می شود استفاده کنید، حرارت را خاموش کنید، خوب که سرد شد، شیر سویا آماده سرو است، خواص و فواید شیر سویا : شیر سویا از پوکی استخوان جلوگیری می کند. شیر سویا کلسترول و ناراحتی های قلبی را کاهش می دهد. مهمترین و اصلی ترین خواص شیر سویا مربوط به گروهی از مواد به نام ایزوفلاونوئید ها است که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و فیتواستروژنیک می باشند. از دیگر خواص شیر سویا کمک به کاهش وزن می باشد. به طور طبیعی میزان قند شیر سویا بسیار کم است. مصرف کنندگان شیر سویا دچار یبوست نمی شوند و خطر بیماری های ناشی از سرطان روده و یبوست در آن ها کاهش می یابد. شیر سویا با روش های مختلفی در دنیا تهیه می شود، در ایران توجه به اینکه شیر سویا بوی لوبیا را می داده مورد استفاده قرار نگرفته است، به خاطر مزیت هایی که شیر سویا دارد سعی کنید آن را در برنامه غذایی خود قرار دهید. The post طرز تهیه شیر سویا و خواص و فواید نوشیدن آن appeared first on آرگا.
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...