شیرینی دانمارکی از انواع شیرینی های خوشمزه و محبوب است و شما می توانید این نوع شیرینی را با رعایت فوت و فن هایی در منزل بپزید. در طرز تهیه شیرینی دانمارکی از آرد و روغن مایع و شیر ولرم و پودر خمیر مایه و شکر و تخم مرغ و وانیل و زرده تخم مرغ استفاده می شود. برای کرم مخصوص شیرینی دانمارکی نیز از شیر و گلاب و شکر و وانیل و آرد استفاده می شود. شیرینی دانمارکی یا شیرینی گل محمدی و شیرینی زبان و شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی هایی هستند که برای پذیرایی از مهمان ها در مجالس و مهمانی های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. مواد لازم برای تهیه شیرینی دانمارکی شکر : ۴۰ گرم کره : ۱۰۰ گرم نمک : ۱/۴ قاشق چایخوری تخم مرغ : یک عدد شیر گرم : یک پیمانه آرد : ۵۰۰ گرم خمیر ترش ریز : یک قاشق سوپخوری مواد لازم برای تهیه کرم شیرینی دانمارکی آرد : ۳/۴ پیمانه آب : دو پیمانه شکر : ۳/۴ پیمانه وانیل : ۱/۴ قاشق چایخوری آبلیمو : یک قاشق مرباخوری گلاب : به مقدار لازم طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی برای تهیه کرم شیرینی دانمارکی ابتدا درون ظرفی مناسب آرد و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید سپس مخلوط آب و گلاب را به آرامی به مخلوط شکر و آرد بیفزایید و همه مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید سپس ظرف را روی حرارت گاز با شعله ملایم قرار دهید و مخلوط مواد را هم بزنید تا مایع کرم شیرینی غلیظ شود و بعد از اینکه مایع غلیظ شد ظرف را از روی حرارت گاز بردارید و در مکانی مناسب قرار دهید تا مایع کرم شیرینی خنک شود سپس وانیل و آبلیمو را به کرم شیرینی اضافه کنید. طرز تهیه شیرینی دانمارکی برای تهیه شیرینی دانمارکی ابتدا درون ظرفی مناسب شکر و نمک و آرد و پودر خمیر ترش را با یکدیگر مخلوط کنید و در مرکز مواد حفره ای را ایجاد کنید و تخم مرغ و شیر گرم را به مواد شیرینی اضافه کنید و با کمک دست مواد را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید و ورز دهید سپس کره نرم شده را به خمیر شیرینی بیفزایید و خمیر شیرینی را دوباره ورز دهید. درون ظرفی مناسب را چرب کنید و خمیر را درون ظرف قرار دهید و روی ظرف حاوی خمیر را با کمک نایلکس بپوشانید و ظرف را در مکانی گرم به مدت یک ساعت قرار دهید تا خمیر ور بیاید. در مرحله بعدی دستور پخت شیرینی دانمارکی بعد از مدت زمان ذکر شده روی سطح مناسبی را آرد پاشی کنید سپس خمیر شیرینی را با کمک وردنه روی سطح پهن کنید به صورتی که ضخامت خمیر شیرینی نیم سانت شود. با کمک کارد تیزی خمیر را به صورت مربع هایی کوچک برش بزنید و مقداری از کرم را در لای شیرینی دانمارکی قرار دهید و دو زاویه روبرو را به یکدیگر برسانید تا خمیر شیرینی به شکل مثلث درآید. خمیرهای آماده شده شیرینی دانمارکی را با فاصله مناسبی درون سینی چرب شده قرار دهید و روی خمیر شیرینی نایلکس بکشید و ۱۵ تا ۳۰ دقیقه مکث کنید. در مرحله آخر طرز تهیه شیرینی دانمارکی درون ظرفی مناسب زرده تخم مرغ را با شیر مخلوط کنید و روی شیرینی ها بمالید می توانید مقداری کنجد نیز روی شیرینی ها بریزید سپس سینی فر را در طبقه وسطی فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها به خوبی پخته شوند. نکات طلایی برای پخت بهتر شیرینی دانمارکی برای طعم بهتر شیرینی دانمارکی می توانید در طرز تهیه شیرینی دانمارکی به خمیر و یا کرم شیرینی مقداری پودر هل بیفزایید. در صورت تمایل می توانید در طرز تهیه خمیر شیرینی دانمارکی به جای شیر گرم از آب استفاده کنید. برای تهیه شیرینی دانمارکی باید آرد را سه بار الک کنید. می توانید روی شیرینی دانمارکی بادام خرد شده و کاکائو و … بریزید. می توانید گلاب را در طرز تهیه خمیر شیرینی دانمارکی جایگزین آب کنید البته باید توجه داشته باشید که گلاب نباید به صورت کامل جایگزین آب شود. در این مطلب با طرز تهیه شیرینی دانمارکی آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این شیرینی خوشمزه نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. The post طرز تهیه شیرینی دانمارکی و نکاتی برای پخت بهتر appeared first on آرگا.
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...