سوپ از انواع خوراکی های گرم است که با کمک مواد غذایی مختلفی مانند سبزیجات و آب و گوشت و گوشت چرخ کرده و ادویه و نمک و … پخته می شود. سوپ همچنین به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و مجالس مورد استفاده قرار می گیرد. سوپ ایتالیایی نوعی سوپ با طعم متفاوت و بی نظیر است که در طرز تهیه سوپ ایتالیایی از انواع سبزیجات می توانید استفاده کنید و این نوع سوپ را می توانید بدون استفاده از گوشت نیز پخته کنید. سوپ ورمیشل و سوپ جو و سوپ ایتالیایی از انواع سوپ های خوش طعمی هستند که شما می توانید این سوپ ها را به عنوان پیش غذا برای انواع مهمانی ها بپزید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید. مواد لازم نخود : ۱/۳ پیمانه گوجه فرنگی : چهار عدد کلم برگ خورد شده : دو پیمانه جو : ۱/۲ پیمانه ساقه کرفس : یک پیمانه هویج متوسط : دو عدد کدو : دو پیمانه جعفری خرد شده : دو قاشق غذاخوری نمک و فلفل : به میزان لازم ادویه جات دلخواه : به میزان لازم روغن زیتون : به میزان لازم سیب زمینی متوسط : دو عدد طرز تهیه سوپ ایتالیایی خوشمزه در منزل ابتدا نخود و جو را از شب قبل با مقداری آب خیس کنید. همه مواد لازم ذکر شده برای پخت سوپ ایتالیایی را آماده کنید سپس کلم برگ خرد شده را در قابلمه ای مناسب بریزید و با ادویه و روغن کلم برگ را به خوبی تفت دهید. نخود و جو را در قابلمه ای مناسب با مقداری آب بریزید و به مدت ۱ ساعت اجازه دهید تا جو و نخود پخته شوند سپس بعد از مدت زمان ذکر شده کدو و سیب زمینی و هویج نگینی خرد شده و آب گوجه فرنگی ها را به مخلوط جو و نخود اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد سوپ به مدت ۱ ساعت دیگر نیز پخته شوند تا سوپ سبزیجات ایتالیایی به خوبی جا بیفتند. در مرحله آخر طرز تهیه سوپ ایتالیایی جعفری خرد شده را در چند دقیقه آخر به سوپ اضافه کنید و سوپ ایتالیایی را در ظرف مناسبی بکشید و با روغن زیتون این سوپ را سرو کنید. در این مطلب با دستور پخت سوپ ایتالیایی در منزل آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این سوپ خوشمزه نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. برای مشاهده پخت انواع سوپ های مختلف می توانید به بخش انواع آش و سوپ مجله آرگا مراجعه کنید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...