سمبوسه یکی از خوراکی های پرطرفدار در بیشتر مناطق جهان است. سمبوسه انواع مختلفی دارد و مایه داخل سمبوسه را می توان با مایه های مختلفی تهیه کرد. برای طبخ سمبوسه خوشمزه با طعمی فوق العاده، بهتر است نکات ضروری تهیه سمبوسه را رعایت کرد. طرز تهیه سمبوسه خوشمزه مواد لازم جهت تهیه سمبوسه : ۱ – روغن سرخ کردنی : به مقدار لازم ۲- پیاز نگینی شده : ۱ عدد بزرگ ۳- فلفل دلمه ای نگینی شده : ۱ عدد متوسط ۴- فلفل قلمی ریز شده : ۳ عدد ۵ – جعفری خرد شده : ۱ بسته ۶- گوشت چرخ شده: ۵۰۰ گرم ۷- رب گوجه فرنگی : ۳ قاشق پر غذا خوری ۸ – نان لواش : ۲ بسته ۹ – نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم ۱۰ – قارچ خرد شده : ۳۰۰ گرم طرز تهیه : ۱- ایتدا پیاز خرد شده را به همراه مقداری روغن، کمی سرخ کرده و فلفل دلمه ای و فلفل قلمی را اضافه کرده کمی تفت دهید. ۲- بعد از گذشت چند دقیقه از سرخ کردن مواد مرحله ۱، گوشت چرخ شده را اضافه کرده و صبر می کنیم تا گوشت پخته شود و به روغن آید. ۳- در این مرحله از طرز تهیه سمبوسه، قارچ را به همراه ادویه ها و نمک و جعفری به مایه اضافه کرده و به مدت حدود ۴ تا ۵ دقیقه صبر می کنیم تا سرخ شوند. ۴ – سپس رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و ۵ دقیقه آن را به همراه مواد سرخ می کنیم. ۵- مایه سمبوسه آماده است. صبر می کنیم تا مایه سرد شود. سپس نان لواش را به شکل دلخواه برش زده و وسط آن را با مایه اماده شده، پر می کنیم و طوری نان را می بندیم تا نان به راحتی باز نشود. سپس دو طرف نان ها را در مقداری روغن سرخ کنید. سمبوسه آماده است. برای تهیه سمبوسه، می توانید در مایه آن از پنیر پیتزا نیز استفاده کرد که بستگی به ذائقه دارد. همچنین طرز تهیه سمبوسه به شیوه های مختلفی بیان می شود که ما در این پست یکی از رایج ترین و خوش طعم ترین آن ها را بیان کردیم. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...