سالادها از خوراکی های خوشمزه و عالی هستند که به عنوان چاشنی غذا و یا به عنوان پیش غذا معرفی می شوند. سالاد دانمارکی نیز از جمله سالادهایی می باشد که از محبوبیت خاصی برخوردار است و می تواند انتخاب مناسبی برای مهمانان رسمی نیز باشد. در ادامه طرز تهیه سالاد دانمارکی خوشمزه را ملاحظه نموده و بعد از مشاهده این دستور اقدام به تهیه این سالاد بی نظیر نمایید. واژه ی سالاد از کلمه سالاتا به معنی«نمک اندود» گرفته شده است. به همین خاطر در بسیاری از رژیم های غذایی از سالاد استفاده می شود و معمولاً این خوراک مقوی حذف نمی شود. البته نحوه تهیه سالاد در هر منطقه ایی متفاوت است و برخی مناطق سالاد مخصوص به خود را دارند. سالاد دانمارکی نیز همچون سالاد تایلندی، سالاد آلمانی و سالاد فرانسوی از جمله سالادهای مخصوص کشورهای دیگر می باشد که در ایران نیز طرفداران خاص خود را دارد. در ادامه بیشتر با طرز تهیه سالاد دانمارکی آشنا خواهید شد. مواد لازم خیار شور متوسط: ۵ عدد سینه مرغ پخته شده: یک تکه تخم مرغ: ۳ عدد پیاز کوچک: یک عدد ماست چکیده: ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز: یک قاشق غذاخوری ریحان خشک شده: یک قاشق غذا خوری نعناع خشک شده: یک قاشق غذاخوری ماکارونی صدفی: نصف بسته نمک و فلفل: به میزان لازم طرز تهیه سالاد دانمارکی برای شروع پخت سالاد دانمارکی, ابتدا مرغ را در یک قابلمه بجوشانید. پیاز را به چهار قسمت تقسیم کنید و داخل آب قابلمه بریزید. حالا منتظر بمانید تا مرغ با حرارت ملایم بپزد. تخم مرغ ها را نیز داخل قابلمه ریخته و منتظر بمانید تا با آب و نمک آب پز شوند. آن گاه در یک قابلمه جدا گانه، آب ریخته و آن را بر روی حرارت زیاد قرار دهید. بعد از جوشیدن آب، ماکارونی را داخل آب بریزید. بلافاصله بعد از ریختن ماکارونی، شروع به هم زدن کنید تا ماکارونی به هم نچسبد(البته می توانید کمی روغن و نمک نیز به آن اضافه کنید). بعد از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه ماکارونی را از روی حرارت برداشته و آبکش کنید و اجازه دهید کمی خنک شود. این روش را در تهیه سالاد ماکارونی نیز مورد استفاده قرار دادیم. بعد از پختن تخم مرغ و مرغ زمان دهید تا سرد شوند. حالا سینه مرغ را به تکه های کوچک خرد کنید. تخم مرغ را پوست بکنید و به همراه خیار شور خرد کنید. در مرحله بعدی تهیه سالاد دانمارکی, مواد خرد شده را با ماکارونی مخلوط کنید. ماست و ادویه، سس مایونز و سبزیجات خشک را با هم میکس کنید و هم بزنید. در نهایت مخلوط به دست آمده را به سایر مواد اضافه و هم بزنید. بهتر است این کار را با چنگال انجام دهید تا مواد به خوبی یک دست شوند. امیدواریم دستور پخت سالاد دانمارکی مورد توجه شما دوستان قرار گرفته باشد و این سالاد خوشمزه را برای یک بار هم که شده امتحان بفرمایید و از طعم عالی آن بهره مند شوید. همچنین می توانید با کلیک بر روی انواع سالاد مجله آرگا از دیگر آموزش های متنوع برای تهیه سالادهای خوشمزه و عالی دیدن نموده و اقدام به تهیه هر یک نمایید. The post طرز تهیه سالاد دانمارکی خوشمزه و مجلسی appeared first on آرگا.
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...