با نزدیک شدن فصل گرما، دسر و نوشیدنی های سرد برای وعده عصرانه اهمیت می یابند. علاوه بر نوشیدنی، تهیه انواع دسر با میوه های تابستانی نیز می تواند انتخاب مناسبی برای شما عزیزان باشد. از این رو در این مطلب به ارائه طرز تهیه دسر طالبی می پردازیم که یکی از بهترین انتخاب ها برای فصل تابستان می باشد. طالبی میوه ایی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که استفاده از آن در فصل بهار و تابستان و روزهای گرم بازار داغی دارد. از این میوه فوق العاده می توان نوشیدنی های خوشمزه ای مانند میلک شیک طالبی، اسموتی طالبی و … را تهیه نمود و یا اقدام به تهیه دسرهای راحت و ارزان کرد. در ادامه طرز تهیه دسر طالبی را مشاهده می فرمایید مواد لازم خامه صبحانه: یک بسته آب طالبی: ۴ لیوان شکر: یک لیوان آب: نیم لیوان وانیل شکری: یک چهارم قاشق چای خوری ژلاتین: سه و نیم قاشق غذاخوری طرز تهیه دسر طالبی خوشمزه برای شروع ابتدا ژلاتین را به روش بن ماری ذوب کنید. ژلاتین را داخل ظرف با آب جوش مخلوط کنید. بعد از ریختن ژلاتین در آب، ژلاتین به شکل اسفنجی می شود. در ادامه داخل ظرف دیگری آب بریزید و ظرف را بر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. حالا ظرف دارای ژلاتین را بر روی ظرفی که آب در آن در حال جوشیدن است، قرار دهید. حرارت را کم کنید. بخار ظرف پایین، آرام آرام باعث آب کردن پودر ژلاتین داخل ظرف خواهد شد. بعد از ذوب شدن ژلاتین، ظرف آن را در کناری قرار دهید تا سرد شود. سرد شدن بیش از اندازه ژلاتین باعث بستن مجدد آن خواهد شد. بنابراین برای انجام بقیه مراحل طرز تهیه دسر طالبی باید سرعت عمل داشته باشید. طالبی را خرد کنید. داخل مخلوط کن بریزید و به شکل پوره در آورید. در ادامه شکر را به پوره طالبی اضافه کنید و دوباره میکسر را روشن کنید. این هم زدن را تا زمانی که ذرات شکر به خوبی در طالبی حل شده باشند و اثری از آن در پوره طالبی نباشد، ادامه دهید. اگر شکر و طالبی به خوبی مخلوط نشده باشند، مخلوط شکر و طالبی را بر روی حرارت کمی قرار دهید تا شکر در طالبی حل شود و به خورد آن رود. خامه را باز کرده و در ظرفی جدا بریزید و خامه را بزنید. بعد از زدن خامه، مقداری آب طالبی به خامه اضافه کنید. چون اگر خامه را به صورت یکجا در طالبی بریزید، ممکن است مواد یک دست نشود. بعد از هم زدن خامه با طالبی، وانیل را به آن اضافه و دوباره هم بزنید. این هم زدن را تا به دست آوردن مواد یک دست ادامه دهید. خامه و آب طالبی میکس شده را به بقیه طالبی اضافه کنید و هم بزنید. در مرحله بعدی طرز تهیه دسرطالبی نیز ژلاتین خنک شده را به طالبی اضافه و هم بزنید. برای ژله از ظرف سیلیکون استفاده کنید. به خاطر اینکه سیلیکون ها حالت ژله ای دارند و برداشت ژله از آن ها سخت است، ظرف سیلیکون را داخل ظرف دیگری قرار دهید. برای راحت در آمدن ژله، کف ظرف را کمی با برس چرب کنید. این ظرف را به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر آماده خوردن شود. برای بیرون آوردن ژله ابتدا اطراف آن را با چاقو خالی کنید. آن گاه آب جوش مهیا کنید و قالب را داخل آب جوش نگه دارید. چون بافت این ژله کرمی است، باید فقط چند ثانیه در آب جوش باقی بماند. بعد از یک تکان دادن که از جدا شدن ژله مطمئن شدید، آن را در ظرف مناسبی برگردانید. اگر ظرف شما آلومینیوم است، برای خارج کردن ژله کمتر از سه شماره نیاز دارید. چون این ظرف سریع داغ می شود. امیدواریم مطلب ارائه شده در زمینه دستور تهیه دسر طالبی مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشد. در صورت تمایل با کلیک بر روی لینک انواع دسر ما را با سایر مطالب مرتبط همراهی بفرمایید. The post طرز تهیه دسر طالبی خوشمزه با ژلاتین و خامه appeared first on آرگا.
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...