از خاگینه یا قیقناخ از دیرباز برای پذیرایی از مهمان ها در مجالس مختلف استفاده می شود. خاگینه تنوع زیادی دارد و در طرز تهیه انواع خاگینه ها از ترکیب میوه ها و مغزی جات استفاده می شود. خاگینه هویج از انواع شیرینی های خوش طعم است و در طرز تهیه خاگینه هویج از تخم مرغ و هویج و بیکینگ پودر و آرد و وانیل و دارچین و پودر گردو استفاده می شود همچنین برای تهیه شربت خاگینه هویج نیز از آب و شکر و زعفران دم کرده استفاده می شود. طرز تهیه خاگینه هویج خاگینه هویج دارای طعمی بی نظیر است و شما می توانید این نوع خاگینه را در منزل به راحتی تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. مواد لازم هویج : ۳ تا ۴ عدد تخم مرغ : ۴ عدد بیکینگ پودر : ۱ قاشق مرباخوری وانیل : مقداری آرد : ۶ قاشق سوپخوری دارچین : ۱ قاشق سوپخوری پودر گردو : ۶ قاشق سوپخوری مواد لازم برای تهیه شربت آب : سه پیمانه زعفران دم کرده : یک قاشق سوپخوری شکر : دو پیمانه طرز تهه خاگینه هویج برای طرز تهیه خاگینه هویج ابتدا هویج را به صورت ریز رنده کنید. با کمک دست آب هویج را بگیرید تا تفاله آن باقی بماند. تخم مرغ را درون ظرفی مناسب بریزید و با وانیل هم بزنید. آرد را سه بار الک کنید و به همراه بیکینگ پودر به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. تفاله هویج را به مخلوط تخم مرغ بیفزایید و مواد را هم بزنید تا با یکدیگر به خوبی مخلوط شوند. در مرحله بعدی طرز تهیه خاگینه هویج مخلوط مواد خاگینه هویج را به دو قسمت تقسیم کنید و یک قسمت از مخلوط مواد را با دارچین و پودر گردو مخلوط کنید. کف و اطراف ظرف پیرکسی را با روغن مایع چرب کنید و یک قسمت از مخلوط مواد خاگینه را در ته ظرف بریزید و با کمک قاشق سطح مواد را صاف کنید و قسمت دوم مخلوط مواد خاگینه را روی قسمت اول بریزید و صاف کنید. ظرف پیرکس را درون فر با دمای ۱۷۵ تا ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. طرز تهیه شربت خاگینه برای تهیه شربت خاگینه شکر و آب را درون ظرفی مناسب بریزید و زعفران دمکرده را به شربت اضافه کنید تا به دمای جوش برسد و بعد از جوش آمدن شربت خاگینه شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید شربت به صورت آرام آرام بجوشد و به قوام مناسب برسد. خاگینه را از درون فر بیرون آورید و خاگینه هویج را تا زمانی که گرم است به صورت قطعات کوچک برش بزنید. بعد از برش زدن خاگینه ها آن ها را به مدت ۴ تا ۵ دقیقه درون شربت قوام آمده بیندازید تا بجوشند. زیر شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا برش های خاگینه به مدت ۱۵ دقیقه دیگر درون شربت باقی بماند تا شربت به خورد برش های خاگینه برود. در آخر نیز برش های خاگینه را از درون شربت بیرون آورید و برش های خاگینه را درون صافی قرار دهید تا شیره اضافی آن ها گرفته شود سپس خاگینه هویج را با پودر گردو و پودر پسته تزیین کنید. در این بخش از شیرینی و کیک مجله آرگا با طرز تهیه خاگینه هویج آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این شیرینی خوشمزه نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. The post طرز تهیه خاگینه هویج بسیار خوشمزه با دستور پخت اصلی appeared first on آرگا.
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...