تاس کباب یکی از غذاهای گوشتی خوشمزه و مقوی است. که با توجه طعم ایده آل و مزه لذیذ دارای طرفداران زیادی در خانواده های ایرانی است. در این مطلب با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه تاس کباب آشنا سازیم. دستور پخت تاس کباب تاس کباب از انواع غذای ایرانی با خواص مفید بسیار زیادی است که آن را با گوشت و به و … طبخ می کنند. ترکیب گوشت و به طعم فوق العاده ای را به تاس کباب می دهد. در این مطلب طرز تهیه تاس کباب را به شما عزیزان آموزش می دهیم تاس کباب شبیه ترین غذای ایرانی به آبگوشت است اما با طعم و مزه ای کاملا متفاوت! مواد لازم برای ۴ نفر به متوسط : ۲ عدد گوشت بدون استخوان : نیم کیلو هویج متوسط : ۵ عدد سیب زمینی بزرگ : ۲ عدد آلو : ۳۰۰ گرم رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری پیاز متوسط : ۵ عدد روغن : ۳ قاشق غذاخوری دارچین : نصف قاشق غذاخوری نمک و فلفل : به میزان لازم زردچوبه : یک قاشق چای خوری گوجه فرنگی متوسط : ۲ عدد طرز تهیه تاس کباب خوشمزه و خوش طعم ابتدا گوشت را به صورت نازک برش دهید و هویج ها را پوست بکنید و به صورت حلقه حلقه برش دهید سپس پیاز ها را پوست بکنید و آن را نیز به صورت حلقه ای خرد کنید. توجه داشته باشید که در طرز تهیه تاس کباب بعد از پوست کندن به باید به را به صورت هلالی برش دهید و بادمجان ها را حلقه ای خرد کنید. آلو ها را به خوبی بشویید و در ظرفی به همراه مقداری آب خیس کنید. قابلمه ای مناسبی را برای طرز تهیه تاس کباب آماده کنید و در درون قابلمه مقداری روغن بریزید سپس پیاز های حلقه ای شده را در کف قابلمه در دو طرف به خوبی بچینید و بر روی ردیف آخر پیاز ها برش های گوشت را قرار دهید سپس هویج و به را به ترتیب بر روی آلو ها بچینید. اگر مواد شما باقی ماند مواد را با ترتیبی که گفته شد بر روی هم بچینید. بعد از اینکه مواد را بر روی هم چیدید آلو ها خیس خورده را بر روی قابلمه قرار دهید. سپس ۲ لیوان آب در درون قابلمه بریزید و درب قابلمه را ببندید و قابلمه را بر روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا مواد تاس کباب به خوبی پخته شود. بعد از اینکه گوشت و مواد پخته شدند سیب زمینی و گوجه فرنگی را به صورت حلقه ای برش دهید و بر روی مواد تاس کباب قرار دهید تا پخته شوند وقتی که سیب زمینی ها نیم پز شدند رب را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه تفت دهید و با مقداری آب مخلوط کنید و بر روی مواد بریزید و اجازه دهید تا به مدت ۳۰ دقیقه مواد با رب پخته شوند تا تاس کباب به خوبی جا بیفتد. نکاتی برای طبخ بهتر تاس کباب برای اینکه طعم تاس کباب ایده آل شود می توانید در لا به لای چیدن مواد نمک و فلفل و زردچوبه را بر روی مواد بپاشید. بعد از اینکه پخت گوشت و مواد به پایان رسید سیب زمینی و گوجه فرنگی را اضافه کنید اگر از ابتدا سیب زمینی را اضافه کنید له می شود و بعد از پختن مواد و گوشت رب را به تاس کباب اضافه کنید. تاس کباب به دلیل داشتن به و آلو طعم شیرینی پیدا می کند اگر شما تمایل دارید می توانید مقداری آب لیمو یا آب غوره در پایان پخت به تاس کباب اضافه کنید. برای طعم بهتر می توانید از پودر سیر و یا سیر له شده در درون تاس کباب استفاده کنید. در طرز تهیه تاس کباب می توانید از گوشت مرغ نیز استفاده کنید. در این مطلب طرز تهیه تاس کباب را به صورت مرحله به مرحله مشاهده کردید. بعد از اینکه تاس کباب آماده شد می توانید آن را با ترشی مخلوط یا لیته و سبزی خوردن و نان و دوغ میل کنید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...