بابا غنوش از انواع پیش غذاهای مشهور در خاورمیانه است و در طرز تهیه بابا غنوش از بادمجان و ارده و ماست و رب انار و سیر و سرکه و آب لیمو و روغن زیتون و جعفری خورد شده و دانه های انار استفاده می شود و شما می توانید این پیش غذای فرنگی را در منزل به راحتی بپزید و به عنوان وعده اصلی نیز این غذا را میل کنید. با بادمجان می توانید غذاهای خوشمزه و لذیذی را تهیه کنید٬ موساکا بادمجان و بابا غنوش و سوفله بادمجان از انواع غذاهای فرنگی خوشمزه و لذیذ هستند و شما می توانید این غذاهای مقوی و بی نظیر را در منزل بپزید و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید. مواد لازم ارده : ۵ قاشق غذاخوری بادمجان : سه عدد ماست : دو قاشق غذاخوری رب انار : سه قاشق غذاخوری سیر : سه حبه آب لیمو : دو قاشق غذاخوری روغن زیتون : به میزان لازم دانه انار : به میزان لازم سرکه : یک قاشق غذاخوری جعفری خورد شده : به میزان لازم طرز تهیه بابا غنوش در منزل در طرز تهیه بابا غنوش بادمجان ها را از طول نصف کنید سپس با کمک کارد روی همه بادمجان ها برش های عمقی عمودی ایجاد کنید و روی بادمجان ها مقداری روغن زیتون بریزید و بادمجان ها را درون فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا بادمجان ها کبابی و له شوند. بعد از مدت زمان ذکر شده بادمجان های کبابی را از درون فر بیرون آورید و با کمک قاشق گوشت بادمجان ها را به راحتی از پوست آن ها جدا کنید سپس بادمجان ها را درون غذاساز بریزید و سیر و ارده و ماست و رب انار و سرکه و آبلیمو تازه را به بادمجان ها اضافه کنید سپس همه این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و بابا غنوش را درون ظرفی مناسبی بریزید و دانه های انار را روی این غذا خوشمزه بریزید. در این مطلب با دستور تهیه بابا غنوش در منزل آشنا شدید که امیدواریم از پخت این غذای خوشمزه نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت انواع غذای ملل کلیک کنید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...