انواع املت جز غذاهای ملل محسوب می شوند که بسیاری از آن ها وارد سفره های ایرانی نیز شده اند. مواد اولیه آسان و در دسترس برخی املت ها شخص را به درست کردن آن تشویق می کند. مانند املت اسپانیایی و املت ایتالیایی و املت فرانسوی که مواد اولیه ی مشترک و ساده ای دارند. طرز تهیه انواع املت های پرطرفدار اسپانیایی، ایتالیایی و فرانسوی ◊ املــت اسپانیـــایـــی : مواد لازم برای تهیه املت اسپانیایی : ۱ – گوجه فرنگی : ۱ عدد ۲ – فلفل دلمه ای کوچک : ۱ عدد ۳ – کره : ۳۰ گرم ۴ – قارچ : ۳ عدد ۵ – تخم مرغ : ۳ عدد ۶ – ژامبون : ۱ ورق ۷ – نمک و فلفل : به مقدار لازم طرز تهیه املت اسپانیایی : ۱ – تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و خوب بزنید و با همزن برقی میکس کنید. ۲ – قارچ، فلفل دلمه ای، ژامبون و گوجه فرنگی را بصورت نگینی و یکدست خرد کرده و با مقداری کره آن ها را تفت دهید.سپس در ظرف را گذاشته و با حرارت ملایم اجازه دهید کمی بپزند. ۳ – تخم مرغ ها را با فلفل مخلوط کرده و در ماهی تابه ای که کره را داغ کردید، بریزید و تخم مرغ ها را سریع در تمام سطح ماهی تابه پخش کنید. ۴ – مواد مرحله ۲ را روی تخم مرغ ها ریخته و آن را کاملا پهن کنید، در ظرف را ببندید تا املت آماده شود. ◊ املــت ایتالیــــایـــی : مواد لازم برای تهیه املت اسپانیایی : ۱ – پیاز خرد شده :۱ عدد ۲ – قارچ خرد شده : به مقدار لازم ۳ – کدوی سبز خرد شده : به مقدار لازم ۴ – دانه ذرت : به مفدار لازم ۵ – تخم مرغ زده شده : ۵ عدد ۶ – پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم ۷ – نمک و فلفل : به مقدار لازم ۸ – خرده نان : به مقدار لازم طرز تهیه املت ایتالیایی : ۱ – پیاز را همراه کدو و قارچ در مقداری روغن تفت دهید و سپس ذرت را به آن اضافه نمایید. ۲ – تخم مرغ های زده شده را با پنیر پیتزا، نمک و فلفل و خرده نان مخلوط کنید و مواد تفت شده در مرحله ۱ را به آن بیافزایید تا مایه ای غلیظ به دست بیاید. ۳ – مقداری کره را در ماهی تابه ای باز کنید، سپس مواد املت را در آن ریخته و مانند کوکو دو طرف آن را تفت دهید. ◊ املــت فــرانســـوی : مواد لازم برای تهیه املت فرانسوی : ۱ – تخم مرغ : ۶ عدد ۲ – گوجه فرنگی یا قارچ : ۲ عدد ۳ – کره : ۳۰ گرم ۴ – نمک و فلفل : به مقدار لازم طرز تهیه املت فرانسوی : ۱ – قارچ ها یا گوجه ها را ورقه ورقه کرده و در مقداری کره یا روغن کمی سرخ کنید. ۲ – تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و همراه نمک و فلفل هم بزنید تا یکدست شوند. ۳ – کره را در ماهی تابه باز کرده تا داغ شود سپس تخم مرغ را در کف ماهی تابه پخش کنید تا یکدست شود. ۴ – سپس قارچ یا گوجه ها را بصورت نیم دایره بر روی نصف تخم مرغ ریخته و لایه دیگر تخم مرغ را بر روی قارچ یا گوجه برگردانید. ۵ – دوباره قارچ یا گوچه را روی ربع تخم مرغ ها ریخته و لایه دیگر تخم مرغ را بر روی آن برگردانید. ۶ – پس از ۱ دقیقه املت اماده است. آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با سلیقه خود آن را تزیین نمایید. نکاتی برای تهیه انواع املت : قارچ را بهتر است در آب و نمک بگذارید تا سنگ های ریز آن بریزد، سپس استفاده نمایید. املت اسپانیایی را بهتر است در فر تهیه کنید، و توجه کنید که مواد شما نباید آب داشته باشند، زیتون سیاه خرد شده املت اسپانیایی را شکیل تر می کند. برای تهیه املت ایتالیایی می توانید از کنسرو ذرت و یا خودتان ذرت را بپزید و استفاده کنید. در تهیه املت فرانسوی نیز دقت کنید که حرارت باید بسیار ملایم باشد تا املت نسوزد. منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...