در طرز تهیه املت ایتالیایی از سبزیجات متنوعی چون کدو، گوجه فرنگی، ریحان و جعفری می توان بهره برد. که یا به صورت سس همراه با املت سرو می شود یا اینکه می توان همراه با دیگر مواد مخلوط نمود. املت با دستور پخت ایتالیایی ها املت در کشورهای متفاوت با شیوه های گوناگونی تهیه می شود از جمله املت های محبوب در ایران می توان به املت اسپانیایی، املت فرانسوی و املت ایتالیایی اشاره کرد. املت های ایتالیایی با مواد مختلفی تهیه می شوند که دو روش در تهیه آن ها، غالبا مورد استفاده قرار می گیرد. در تهیه املت ایتالیایی بیشتر از سبزیجات و پنیر موتزارلا (پنیر ایتالیایی) استفاده می گردد. در روش معمول آن تمامی مواد با مایع تخم مرغ مخلوط می گردند. اما در روش دیگر، مواد را پس از نیم پخت شدن مایع تخم مرغ، بر روی آن می ریزند و با پنیر روی آن را می پوشانند. مواد لازم: تخم مرغ: پنج عدد کدو سبز خرد شده: نصف پیمانه قارچ خرد شده: نصف پیمانه گوجه فرنگی: یک عدد متوسط پنیر موتزارلا رنده شده: نصف پیمانه کره : سه قاشق غذاخوری جعفری و ریحان خرد شده: یک سوم پیمانه نمک و فلفل: به میزان لازم طرز تهیه املت ایتالیایی: برای درست کردن املت ایتالیایی ابتدا کدو و قارچ را با مقداری کره تفت دهید تا پخته و نرم گردند و سپس در آخر گوجه فرنگی را به آن ها اضافه نموده و قبل از له شدن گوجه فرنگی ها آن ها را از داخل کره باقی مانده در ظرف، جدا نمایید. ( گوجه فرنگی ها نباید ظاهر خود را از دست بدهند). سپس تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه به خوبی هم بزنید. سپس پنیر رنده شده به همراه جعفری و ریحان و همچنین مخلوط کدو ، قارچ و گوجه فرنگی را اضافه نمایید. پس از اندازه نمودن نمک و فلفل آن، در ماهیتابه ایی که کره را در آن ذوب نموده اید، بریزید و بگذارید تا پخته گردد. پس از پخته شدن یک طرف آن، املت را برگردانده تا طرف دیگر آن نیز پخته شود و سپس سرو نمایید. در دیگر طرز تهیه املت ایتالیایی کدو و قارچ پخته شده را بر روی تخم مرغ نیم پخت شده درون ماهیتابه بریزید و روی آن را با پنیر رنده شده بپوشانید و بگذارید پنیر به خوبی آب شود. سپس همراه با سسی که به همراه گوجه فرنگی، ریحان و جعفری که در کمی کره تفت داده اید، سرو نمایید. امیدوارم این املت خوشمزه به سبک ایتالیایی را در منزل تهیه نمایید. برای آشنایی با طرز تهیه انواع املت کلیک نمایید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...