املت اسپانیایی یا به اسپانیایی tortilla española یک غذای ساده برای صبحانه، شام و حتی ناهار محسوب می گردد. در کل، انواع املت همچون املت قارچ، املت فرانسوی و املت اسپانیایی به سادگی قابل طبخ هستند و به دلیل وجود تخم مرغ ارزش غذایی بالایی دارد. در این مطلب با طرز تهیه املت اسپانیایی همراه شما هستیم. املت اسپانیایی ( tortilla española ) املت در واقع یک واژه ای انگلیسی است که در ایران رواج پیدا کرده و به غذایی گفته می شود که ماده اصلی آن تخم مرغ می باشد و در کشورهای مختلف، طرز تهیه املت متفاوت است. مواد لازم: تخم مرغ: چهار عدد سیب زمینی: سه عدد پیاز: یک عدد روغن زیتون: به میزان لازم نمک و فلفل: به میزان کافی طرز تهیه املت اسپانیایی: برای درست کردن املت به روش اسپانیایی ها ابتدا سیب زمینی ها را در اندازه دلخواه خرد کرده و آن ها را در روغن سرخ نمایید به طوریکه نرم و ترد شوند. بعد از آن سیب زمینی ها را از روغن خارج کرده، پیاز را که نگینی خرد کرده اید در روغن ریخته سرخ نمایید تا رنگ آن طلایی گردد، سپس پیازها را نیز از روغن خارج نمایید. در این مرحله از دستور پخت املت اسپانیایی, تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته با چنگال هم بزنید و به میزان دلخواه نمک و فلفل به آن اضافه نمایید، سپس سیب زمینی ها و پیاز سرخ شده را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید، حالا درون ماهی تابه، به میزان لازم روغن بریزید و بگذارید کمی داغ شود سپس مخلوط را درون ماهی تابه پخش کنید، وقتی طرف پایین آن خوب گرفت، املت را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. بدین ترتیب املت اسپانیایی آماده سرو می باشد. این طرز تهیه املت اسپانیایی, روش پایه پخت املت اسپانیایی است و شما میتوانید در آن از انواع سبزیجات مانند جعفری، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی و حتی نخودفرنگی، همچنین از قارچ و گوشت که همه ی این ها را قبل از اضافه کردن به تخم مرغ ها، در روغن تفت میدهیم یا پخته می کنیم، استفاده نمود. می توانید برای نرم تر شدن لایه تخم مرغی، تخم مرغ ها را با شیر مخلوط کنید و هم بزنید بعد مواد دیگر را اضافه نمایید. منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...