اسپاگتی بلونز از انواع اسپاگتی های معروف و اصیل ایتالیایی است که با سس مخصوص بلونز پخته می شود. در طرز تهیه اسپاگتی بلونز از کره و نمک و پیاز و هویج و گوشت چرخ کرده و سیر و آویشن و شیر و فوتوچینی و گوجه فرنگی و ریحان و جعفری و پنیر پارمزان استفاده می شود. اسپاگتی از انواع غذاهای معروف و خوشمزه است که در هر کشوری به روشی متفاوت پخته می شود. اسپاگتی بلونز و اسپاگتی ایتالیایی از انواع روش های مختلف ایتالیایی برای پخت اسپاگتی هستند و شما می توانید برای تهیه اسپاگتی با طعم متفاوت از این روش ها استفاده نمایید. مواد لازم نمک : یک قاشق چایخوری کره : یک قاشق چایخوری پیاز رنده شده : ۱/۲ فنجان هویج رنده شده : ۱/۲ فنجان گوشت چرخ کرده : نیم کیلو گرم سیر رنده شده : ۶ حبه شیر : دو فنجان آویشن : یک قاشق چایخوری فوتونچی : یک بسته کوچک آب گوجه فرنگی و یا گوجه فرنگی خرد شده : ۱.۵ فنجان پنیر پارمزان : برای تزیین اسپاگتی جعفری : برای تزیین اسپاگتی ریحان : برای تزیین اسپاگتی طرز تهیه اسپاگتی بلونز برای تهیه اسپاگتی بلونز ابتدا کره را درون قابلمه ای مناسب بریزید و قابلمه را حرارت گاز قرار دهید تا کره ذوب شود سپس پیاز را درون کره سرخ کنید. بعد از اینکه پیاز مقداری سرخ شد هویج را به همراه مقداری نمک به آن اضافه کنید. سیر رنده شده را به مخلوط پیاز اضافه کنید و به مدت یک دقیقه سیر را تفت دهید. در مرحله بعدی دستور تهیه اسپاگتی بلونز گوشت چرخ کرده و آویشن را به مواد اضافه کنید و مواد اسپاگتی را به خوبی سرخ کنید. بعد از گذشت ۱۰ دقیقه و بعد از اینکه گوشت تغییر رنگ داد شیر را به مواد اضافه کنید و حرارت شعله گاز را کم کنید تا مواد اسپاگتی به جوش آیند و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا ادویه ها و گوشت درون شیر پخته شوند. در صورت نیاز می توانید مقداری آب معمولی و یا آب گوشت به مواد اسپاگتی اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه دیگر صبر کنید تا گوشت به طور کامل پخته شود. در مرحله بعدی طرز تهیه اسپاگتی بلونز گوجه فرنگی خرد شده و یا پوره گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا سس به جوش بیاید سپس حرارت شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید تا سس به آرامی بجوشد و به غلظت مناسب برسد. توجه داشته باشید که در سبک سنتی طرز تهیه اسپاگتی بلونز ظرف سس را درون فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد قرار می دهند و یا سس را به مدت ۴ تا ۵ ساعت روی شعله ملایم گاز قرار می دهند تا سس به غلظت مناسب برسد. بعد از رسیدن سس به غلظت مناسب حرارت گاز را خاموش کنید و درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد سپس اسپاگتی و یا فوتوچینی را درون آب در حال جوش بریزید. بعد از اینکه رشته ها نرم شدند آن ها را درون آبکش بریزید و با سس بلونز میل کنید. برای تزیین اسپاگتی بلونز می توانید از پنیر پارمزان رنده شده و برگ ریحان و جعفری تازه استفاده کنید. همچنین برای تزیین این نوع اسپاگتی می توانید از روش های تزیین ماکارونی استفاده کنید. روش تهیه سس بلونز برای طرز تهیه اسپاگتی بلونز تا حد زیادی به روش تهیه سس گوشت برای تهیه ماکارونی شباهت دارد و تنها تفاوت این دو نوع سس در استفاده از شیر و هویج است. The post طرز تهیه اسپاگتی بلونز خوشمزه با طعم ایتالیایی appeared first on آرگا.
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...