اسپاگتی همان ماکارونی است که در ایران نیز از انواع غذا های خوشمزه و پرطرفدار محسوب می شود. در این مطلب طرز تهیه اسپاگتی ایتالیایی را به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش خواهیم داد. وقتی صحبت از غذای خومشزه اسپاگتی می شود همه به یاد آشپزی ایتالیایی می افتند در ایتالیا برای پخت اسپاگتی بیش از سس به طعم خود اسپاگتی توجه می کنند و در اغلب غذا های ایتالیایی از ریحان برای خوش طعم کردن غذا ها استفاده می کنند. دستور پخت اسپاگتی با ریحان و پنیر پارمزان را در ادامه مشاهده خواهید کرد. مواد لازم برای ۴ نفر پیاز خرد شده : ۱ لیوان سیر : ۳ حبه گوجه فرنگی خرد شده : ۳ لیوان ریحان خرد شده : ۳ لیوان روغن : ۲ قاشق غذا خوری اسپاگتی : ۱ بسته پنیر پارمزان : ۱۰۰ گرم نمک و فلفل : به میزان دلخواه طرز تهیه اسپاگتی به سبک ایتالیایی برای تهیه اسپاگتی ابتدا سیر و پیاز و گوجه را خرد کنید. سپس پیاز را در مقداری روغن بریزید و تفت دهید و قبل از این که پیاز ها طلایی شوند سیر خرد شده را به پیاز ها اضافه نمایید. سپس گوجه فرنگی خرد شده را هم به مخلوط سیر و پیاز اضافه نمایید و بعد از خشک شدن آب گوجه ها نمک و فلفل را هم به مواد اضافه نمایید. در مرحله پایانی تهیه سس ماکارونی ریحان ها را که از قبل با انگشت خرد کرده اید به سس اضافه نمایید. در دورن قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و بعد از این که آب به دمای جوش رسید اسپاگتی ها را بدون این که خرد کنید در درون آب بریزید. و بعد از این که اسپاگتی ها نرم شدند آن ها را در درون آبکش بریزید. بعد از آبکش کردن اسپاگتی آن ها را با مایه سس مخلوط کنید و بعد از این که مقداری آن ها را حرارت دادید بلافاصله اسپاگتی را در درون ظرفی برای سرو بکشید. در هنگام سرو اسپاگتی می توانید مقداری پنیر پارمزان بر روی آن بپاشید. می توانید اسپاگتی را با سالاد مکزیکی یا سالاد میوه و یا هر نوع سالادی و نوشیدنی دلخواهتان میل کنید. امیدواریم از طرز تهیه اسپاگتی در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. نوش جان منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...