سالاد میوه زمستانی فوق العاده تازه و سرشار از میوههای عالی پاییز و زمستان است. این سالاد مناسب مهمانی ها ست چون مرکبات مانع از قهوهای شدن مواد سالاد میشود (حتی پس از ۴ تا ۶ ساعت در یخچال ترد و خوب است). سس همراه سالاد خیلی جالب است چون با عسل شیرین شده بنابراین هیچ شکر فراوری شدهای در آن وجود ندارد. هر کسی عاشق درست کردن این سالاد میشود بخصوص که ما در ایام زمستان به سر میبریم. شما مطمئنا یک پک سلامتی از میوهها را از طریق این سالاد دریافت خواهید کرد و به سرعت سعی میکنید تا دوباره آن را درست کنید. ترکیبی از لیمو، لیمو سبز و عسل باعث شگفت انگیز کردن این سس سالاد خواهد شد و طعم ترش و شیرین را در هر قاشق آن ایجاد خواهد کرد. حدس میزنم که ترجیح میدهید آن را در تمام سالادهای میوه امتحان کنید. سالاد میوه زمستانی مواد لازم برای سالاد میوه زمستانی نیم کیلو پرتقال کلمانتین ۲ عدد گلابی، هسته گرفته و خرد شده ۲ عدد سیب، هسته گرفته و خرد شده ۱ عدد انار بزرگ، هسته گرفته (۱ تا ۱/۵ پیمانه هسته انار) ۴ عدد کیوی، پوست گرفته و خرد شده مواد لازم برای شربت لیمو ۳ قاشق غذاخوری عسل ۲ قاشق غذاخوری آب لیموی سبز تازه، از یک عدد لیمو سبز متوسط ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو سنگی تازه، از یک عدد لیمو سنگی متوسط طرز تهیه سالاد میوه زمستانی در یک کاسه بزرگ همه میوههای آماده شده یعنی ۵ عدد پرتقال کلمانتین، ۲ عدد گلابی اسلایس شده، ۲ عدد سیب اسلایس شده، هستههای انار و ۴ عدد کیوی اسلایس شده را با هم مخلوط میکنیم. در یک پیمانه اندازه گیری، ۳ قاشق غذاخوری عسل، ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو سنگی، ۲ قاشق غذاخوری لیمو سبز تازه را مخلوط کنید تا زمانی که عسل حل شود. اگر پرتقال سرد است و عسل حل نشده است، عسل را به مدت ۱۰ ثانیه در مایکروویو گرم کنید تا حل شود. سس عسل و لیمو را روی سالاد بریزید و به آرامی هم بزنید تا ترکیب شود. میتوانید آن را بلافاصله سرو کنید یا با پلاستیک روی آن را پوشانده و به مدت ۶ ساعت در یخچال نگه دارید. نکته آشپزی در مورد سالاد میوه زمستانی جایگزین کردن مواد: اضافه کردن موز یک راه حل گران قیمت برای پر کردن سالاد میوه برای جمعیت زیاد است. رنگ و طعم انبه نیز آن را خوشمزه خواهد کرد. ترجمه اختصاصی توسط مجله قرمز منبع: natashakitchen
سالاد میوه زمستانی فوق العاده تازه و سرشار از میوههای عالی پاییز و زمستان است. این سالاد مناسب مهمانی ها ست چون مرکبات مانع از قهوهای شدن مواد سالاد میشود (حتی پس از ۴ تا ۶ ساعت در یخچال ترد و خوب است). سس همراه سالاد خیلی جالب است چون با عسل شیرین شده بنابراین هیچ شکر فراوری شدهای در آن وجود ندارد. هر کسی عاشق درست کردن این سالاد میشود بخصوص که ما در ایام زمستان به سر میبریم. شما مطمئنا یک پک سلامتی از میوهها را از طریق این سالاد دریافت خواهید کرد و به سرعت سعی میکنید تا دوباره آن را درست کنید. ترکیبی از لیمو، لیمو سبز و عسل باعث شگفت انگیز کردن این سس سالاد خواهد شد و طعم ترش و شیرین را در هر قاشق آن ایجاد خواهد کرد. حدس میزنم که ترجیح میدهید آن را در تمام سالادهای میوه امتحان کنید. سالاد میوه زمستانی مواد لازم برای سالاد میوه زمستانی نیم کیلو پرتقال کلمانتین ۲ عدد گلابی، هسته گرفته و خرد شده ۲ عدد سیب، هسته گرفته و خرد شده ۱ عدد انار بزرگ، هسته گرفته (۱ تا ۱/۵ پیمانه هسته انار) ۴ عدد کیوی، پوست گرفته و خرد شده مواد لازم برای شربت لیمو ۳ قاشق غذاخوری عسل ۲ قاشق غذاخوری آب لیموی سبز تازه، از یک عدد لیمو سبز متوسط ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو سنگی تازه، از یک عدد لیمو سنگی متوسط طرز تهیه سالاد میوه زمستانی در یک کاسه بزرگ همه میوههای آماده شده یعنی ۵ عدد پرتقال کلمانتین، ۲ عدد گلابی اسلایس شده، ۲ عدد سیب اسلایس شده، هستههای انار و ۴ عدد کیوی اسلایس شده را با هم مخلوط میکنیم. در یک پیمانه اندازه گیری، ۳ قاشق غذاخوری عسل، ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو سنگی، ۲ قاشق غذاخوری لیمو سبز تازه را مخلوط کنید تا زمانی که عسل حل شود. اگر پرتقال سرد است و عسل حل نشده است، عسل را به مدت ۱۰ ثانیه در مایکروویو گرم کنید تا حل شود. سس عسل و لیمو را روی سالاد بریزید و به آرامی هم بزنید تا ترکیب شود. میتوانید آن را بلافاصله سرو کنید یا با پلاستیک روی آن را پوشانده و به مدت ۶ ساعت در یخچال نگه دارید. نکته آشپزی در مورد سالاد میوه زمستانی جایگزین کردن مواد: اضافه کردن موز یک راه حل گران قیمت برای پر کردن سالاد میوه برای جمعیت زیاد است. رنگ و طعم انبه نیز آن را خوشمزه خواهد کرد. ترجمه اختصاصی توسط مجله قرمز منبع: natashakitchen
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...