غذایی که به عنوان دلمه معروف است معمولا داخل چیزی مثل برگ مو، کلم یا … را از موادی پر می کنند، آنرا به نوعی بقچه پیچ می کنند و درون آبی اندک یا چاشنی به خصوصی می پزند. در دلمه ی اسفناج میتوان از اسفناج هم به عنوان رول مواد استفاده کرد و هم به عنوان مواد داخل رول بکار گرفت که در این صورت مواد را با مرغ رول می نمایند. در این طلب با طرز تهیه دلمه اسفناج همراه ما باشید. در ایران دلمه از جمله محبوب ترین غذاها محسوب می شود که از جمله پرطرفدار ترین دلمه های ایرانی می توان به دلمه برگ مو، دلمه کلم و دلمه فلفل دلمه ای اشاره کرد. دلمه ی اسفناج به دلیل بکارگیری اسفناج در آن که منبع غنی آهن می باشد، برای کم خونی مفید است و دارای ویتامین ها و مواد دیگر می باشد که ارزش غذایی دلمه ی اسفناج را بالا می برد. دستور پخت دلمه اسفناج روش های متفاوتی دارد که شما می توانید با هر بار پختن دلمه اسفناج به یکی از این روش ها تنوع غذایی با ارزش غذایی بالا را در سفره خود داشته باشید. مواد لازم برای ۲ نفر: برگ اسفناج: ۳۰۰ گرم سینه مرغ: یک عدد سیب زمینی: یک عدد بزرگ پیاز داغ: سه قاشق غذاخوری سیر: سه حبه فلفل دلمه ای: یک عدد جعفری: ۷۵ گرم رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذاخوری سرکه: دو قاشق غذاخوری روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری ادویه پاپریکا ( اختیاری): نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل: به میزان لازم آب: به مقدار کافی طرز تهیه دلمه اسفناج در ابتدا سسی را که می خواهیم روی دلمه ها بریزیم آماده می کنیم، برای این کار دو حبه سیر را رنده کرده همراه روغن زیتون کمی تفت می دهیم سپس مقداری پیاز داغ و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده تفت می دهیم در این حین، نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم و سپس سرکه را به همراه یک چهارم پیمانه آب به آن اضافه می کنیم، می گذاریم تا مواد به خورد هم بروند و روی حرارت ملایم کمی بجوشد، سس ما آماده است. حالا در این مرحله از طرز تهیه دلمه اسفناج به سراغ دلمه ها می رویم. سیب زمینی را پخته و آن را به صورت پوره در می آوریم، همچنین مرغ را آب پز کرده، سپس آن را ریش ریش می کنیم. یک حبه سیر باقی مانده را له می کنیم به همراه پیاز داغ باقی مانده با مرغ و سیب زمینی با یکدیگر مخلوط کرده، سپس جعفری خردشده و ادویه پاپریکا را اضافه می نماییم، نمک و فلفل آن را اندازه می کنیم و مواد را با یکدیگر خوب مخلوط می کنیم. حالا برگ های اسفناج را برای اینکه کمی نرم و انعطاف پذیر شوند داخل آب داغ و نمک به مدت چند ثانیه می گذاریم و سریع خارج می کنیم، می گذاریم تا سرد شوند. سپس موادی را که آماده کرده ایم درون برگ های اسفناج قرار داده و بقچه پیچ می کنیم و درون قابلمه می چینیم، سس را روی آن می ریزیم و درب را می بندیم. حرارت را ملایم کرده تا بخار بگیرد و سپس حرارت را کم کنید تا اسفناج ها پخته شوند. بعد از نیم ساعت دلمه اسفناج آماده است. امیدوارم با استفاده از آموزش طرز تهیه دلمه اسفناج بتوانید این دلمه خوشمزه را درست کرده از طعم و مزه متفاوت آن لذت ببرید. و در پایان حتما تزیین دلمه تهیه شده را برای جذابیت بیشتر این غذای مقوی فراموش نکنید! منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...