اسنک یا همان ساندویچ از انواع غذاهای پر طرفدار در بین همه رده های سنی است. اسنک قارچ را می توانید برای میان وعده و یا یک شام سبک تهیه کنید. طرز تهیه اسنک قارچ بسیار آسان و سریع است. این اسنک بدلیل استفاده از قارچ سرشار از مواد معدنی مفید می باشد. در دستور پخت اسنک قارچ از، قارچ، فلفل دلمه ای، پنیر پیتزا و… استفاده می شود. اسنک از جمله فست فودهای پر طرفدار در خانواده های ایرانی از جمله پرطرفدارترین اسنک ها در ایران می توان به اسنک مرغ و اسنک کالباس اشاره کرد. در این آموزش شما را با روش درست کردن اسنک قارچ با نان تست که بسیار خوشمزه و سالم می باشد آشنا خواهیم کرد. مواد لازم قارچ: شش عدد بزرگ فلفل دلمه ای : یک عدد متوسط پیاز : دو عدد کوچک روغن : به میزان لازم ادویه(نمک،فلفل ،آویشن) : به میزان لازم پنیر پیتزا :پنج ورقه نان تست :ده عدد طرز تهیه اسنک قارچ: برای تهیه اسنک قارچ ابتدا پیازها را نگینی خرد کرده و با روغن کافی آن ها را تفت می دهیم. بعد از تفت پیازها ،فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید و تفت دهید تا فلفل ها کمی نرم شود. قارچ ها را به اندازه دلخواه خرد می کنیم. و با حرارت زیاد تفت می دهیم تا قارچ آب نیندازد. همه مواد را با هم مخلوط کرده و مقداری ادویه اضافه می کنیم. در این مرحله روش تهیه اسنک قارچ, مواد را به میزان متناسب روی نان تست پهن کرده و یک ورق پنیر پیتزا روی آن قرار میدهیم و سپس نان تست دیگری روی آن می گذاریم، بدین ترتیب ساندویچ ها را آماده می کنیم و در دستگاه ساندویچ ساز قرار می دهیم. ( دستگاه را با کمی روغن چرب کنید و روی نان تست را نیز کمی چرب نمایید). بعد از مدت زمان ۴ الی ۵ دقیقه وقتی نان اسنک ها برشته شد ساندویچ ها آماده خواهد شد.اسنک را می توانید با فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی و انواع سبزیجات به زیبایی تزیین کنید. نکات طلایی در پخت اسنک قارچ در طرز تهیه اسنک می توانید از پنیر پیتزا رنده شده هم استفاده کنید. می توانید در تهیه این اسنک علاوه بر قارچ از گوشت هم استفاده کنید. برای پخت اسنک قارچ باید از ساندویچ ساز استفاده کنیم .در صورتی که دسترسی به این دستگاه نداریم می توان با قرار دادن در تابه سرخ کرد. امیدواریم از طرز تهیه اسنک قارچ نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده روش تهیه انواع اسنک کلیک کنید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...