املت راتاتویی یکی از آسانترین و مقویترین صبحانههاست که شما میتوانید درست کنید. این املت وقتی کمی میگیرد و طعم چند لایه شگفت انگیزی دارد. این غذای ساده و خوشمزه میتواند یک غذای دانشجویی رنگارنگ برای آخر هفته باشد که معمولا در این روزها به آنها غذا داده نمیشود. تابحال راتاتویی درست کردید؟ خب این یکی با کدو سبز، بادمجان و فلفل دلمهای در یک سس تند درست شده و گوجه و اسفناج تازه بر روی آن تزئینی زیبا درست کردهاند. شما با دیدن این املت دلتان میخواهد لقمه نانی را در آن فرو کنید، خب فکر میکنم که با دیدن تصویر آن هم دهانتان آب میافتد بخصوص اگر یک دانشجوی گرسنه باشید من که اینطور هستم شما را دیگر نمیدانم. خب یه نکته که لازم است بگویم که این غذا بدون گلوتن بوده و مخصوص گیاهخوارانی است که اخیرا با گوشت خداحافظی کردهاند ولی با گیاهخواری مطلق روزهای زیادی فاصله دارند. املت راتاتویی ترکیب طعم و رنگ این غذا ترکیبی از طعمها ور نگهاست. سس تند و خوشمزه که همه چیز را با هم ترکیب کرده و حسابی اشتهای شما را تحریک میکند. این سس جز اصلی اغلب آشپزخانههاست که البته اخیرا کمتر به آن پرداخته میشود، زمانی را به یاد میآورم که اغلب مردم با ساندویچشان سس تند مصرف میکردند اما نمیدانم چه اتفاقی افتاد که عدهای سس کچاپ شیرین مزه را جایگزین آن کردند. اگر شما اهل جنوب و غذاهای تند مزه باشید احتمالا هرگز آن را کنار نگذاشتهاید. خب تخم مرغ با سس قرمز واقعی، سالسا، نان و … هنوز هم گرسنه هستید؟ پس برویم سراغ دستور املت راتاتویی خوشمزه غذای دانشجویی آخر هفته. املت راتاتویی املت سبزیجات بدون گلوتن و خوشمزه برای آخر هفته مواد لازم برای املت راتاتویی روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری کدو سبز نگینی خرد شده (مکعبهای ۱/۵ سانتی متری) ۱ عدد متوسط (۱/۲ پیمانه) ۱/۲ یک بادمجان بزرگ نگینی خرد شده به اندازه قطعات کدو سبز (۴ پیمانه) ۱/۲ فلفل دلمهای (قرمز، زرد یا نارنجی) دانه گرفته و خرد شده به اندازه بادمجان و کدو گوجه فرنگی خرد شده یک عدد کنسرو (۴۰۰ گرم) سس گوجه ۲۰۰ گرم ۱/۲ پیمانه آب مرغ ۲ حبه سیر بزرگ، له شده ۲ قاشق غذاخوری سس تند ۱ قاشق چایخوری نمک دریا ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۵ تا ۸ عدد تخم مرغ بزرگ ۱ پیمانه برگهای کوچک و تازه اسفناج نان لواش یا هر نانی که میخواهید برای سرو کردن طرز تهیه املت راتاتویی در یک ماهیتابه بزرگ و گود (ترجیحا آهنی)، ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و روی حرارت متوسط رو به بالا روی گاز قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، کدو، بادمجان، پیاز و فلفل دلمهای را به آن اضافه کنید. یک قاشق چایخوری نمک و ۱/۴ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه را در آن بریزید و حدود ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شوند، بهم بزنید. گوجه خرد شده، سس گوجه و ۱/۲ پیمانه آب مرغ را در ماهیتابه بریزید. خوب بهم بزنید تا مخلوط شوند و به نقطه جوش برسند. ۲ حبه سیر له شده و ۲ قاشق چایخوری سس تند را به آن اضافه کنید. نکته: ابتدا سس را مزه کنید اگر دوست دارید که املت راتاتویی شما تندتر باشد، کمی بیشتر از سس تند اضافه کنید. یک عدد تخم مرغ را در کاسه شکسته و آن را در اطراف ماهیتابه قرار دهید و با بقیه تخم مرغها همین کار را انجام دهید. تخم مرغها را به آرامی در ماهیتابه ریخته و آن را در همه بخشهای ماهیتابه جای دهید. روی تخم مرغ کمی نمک و فلفل بریزید. اسفناج را در اطراف تخم مرغها گذاشته و تزئین کنید، آن را کمی در سس بزنید، سپس درب ماهیتابه را بسته و روی حرارت کم به مدت ۶ تا ۸ دقیقه گذاشته تا سفیده تخم مرغها سفت شده و زردهها به اندازه دلخواه شما بپزند. به خاطر داشته باشید اگر پس از خاموش کردن گاز، درب روی ماهیتابه بماند، تخم مرغ به پختن خود ادامه میدهد. بنابراین کمی قبل از رسیدن به درجه سفتی مورد نظرتان گاز را خاموش کنید. آن را با نان تازه سرو کنید. شما برای انتخاب نان آزاد هستید اما از آنجایی که این املت راتاتویی یک غذای بدون گلوتن است، پیشنهاد میکنم در صورتی که دچار بیماری سلیاک یا حساسیت به گلوتن هستید از نان بدون گلوتن استفاده کنید. نکات آشپزی میتوانید به جای کنسرو گوجه فرنگی از گوجه تازه استفاده کنید. به این منظور چند گوجه کوچک تا متوسط را انتخاب کرده روی آنها آب جوش بریزید و بگذارید بمانند تا حدود یک دقیقه تا پوست آنها براحتی کنده شده و کمی نرم شوند. پس از جدا کردن پوست آنها را خرد کنید. املت راتاتویی نوعی املت سبزیجات خوشمزه است شما میتوانید سبزیجات دلخواه خود را اضافه کنید اما دستور اصلی آن که همان مواد اصلی راتاتویی است بنابراین اگر مثلا به آن هویج اضافه کنید دیگر املت راتاتویی نخواهد بود و مزه این نوع املت را نخواهد داد ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز منبع: natashakitchen
املت راتاتویی یکی از آسانترین و مقویترین صبحانههاست که شما میتوانید درست کنید. این املت وقتی کمی میگیرد و طعم چند لایه شگفت انگیزی دارد. این غذای ساده و خوشمزه میتواند یک غذای دانشجویی رنگارنگ برای آخر هفته باشد که معمولا در این روزها به آنها غذا داده نمیشود. تابحال راتاتویی درست کردید؟ خب این یکی با کدو سبز، بادمجان و فلفل دلمهای در یک سس تند درست شده و گوجه و اسفناج تازه بر روی آن تزئینی زیبا درست کردهاند. شما با دیدن این املت دلتان میخواهد لقمه نانی را در آن فرو کنید، خب فکر میکنم که با دیدن تصویر آن هم دهانتان آب میافتد بخصوص اگر یک دانشجوی گرسنه باشید من که اینطور هستم شما را دیگر نمیدانم. خب یه نکته که لازم است بگویم که این غذا بدون گلوتن بوده و مخصوص گیاهخوارانی است که اخیرا با گوشت خداحافظی کردهاند ولی با گیاهخواری مطلق روزهای زیادی فاصله دارند. املت راتاتویی ترکیب طعم و رنگ این غذا ترکیبی از طعمها ور نگهاست. سس تند و خوشمزه که همه چیز را با هم ترکیب کرده و حسابی اشتهای شما را تحریک میکند. این سس جز اصلی اغلب آشپزخانههاست که البته اخیرا کمتر به آن پرداخته میشود، زمانی را به یاد میآورم که اغلب مردم با ساندویچشان سس تند مصرف میکردند اما نمیدانم چه اتفاقی افتاد که عدهای سس کچاپ شیرین مزه را جایگزین آن کردند. اگر شما اهل جنوب و غذاهای تند مزه باشید احتمالا هرگز آن را کنار نگذاشتهاید. خب تخم مرغ با سس قرمز واقعی، سالسا، نان و … هنوز هم گرسنه هستید؟ پس برویم سراغ دستور املت راتاتویی خوشمزه غذای دانشجویی آخر هفته. املت راتاتویی املت سبزیجات بدون گلوتن و خوشمزه برای آخر هفته مواد لازم برای املت راتاتویی روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری کدو سبز نگینی خرد شده (مکعبهای ۱/۵ سانتی متری) ۱ عدد متوسط (۱/۲ پیمانه) ۱/۲ یک بادمجان بزرگ نگینی خرد شده به اندازه قطعات کدو سبز (۴ پیمانه) ۱/۲ فلفل دلمهای (قرمز، زرد یا نارنجی) دانه گرفته و خرد شده به اندازه بادمجان و کدو گوجه فرنگی خرد شده یک عدد کنسرو (۴۰۰ گرم) سس گوجه ۲۰۰ گرم ۱/۲ پیمانه آب مرغ ۲ حبه سیر بزرگ، له شده ۲ قاشق غذاخوری سس تند ۱ قاشق چایخوری نمک دریا ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۵ تا ۸ عدد تخم مرغ بزرگ ۱ پیمانه برگهای کوچک و تازه اسفناج نان لواش یا هر نانی که میخواهید برای سرو کردن طرز تهیه املت راتاتویی در یک ماهیتابه بزرگ و گود (ترجیحا آهنی)، ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و روی حرارت متوسط رو به بالا روی گاز قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، کدو، بادمجان، پیاز و فلفل دلمهای را به آن اضافه کنید. یک قاشق چایخوری نمک و ۱/۴ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه را در آن بریزید و حدود ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شوند، بهم بزنید. گوجه خرد شده، سس گوجه و ۱/۲ پیمانه آب مرغ را در ماهیتابه بریزید. خوب بهم بزنید تا مخلوط شوند و به نقطه جوش برسند. ۲ حبه سیر له شده و ۲ قاشق چایخوری سس تند را به آن اضافه کنید. نکته: ابتدا سس را مزه کنید اگر دوست دارید که املت راتاتویی شما تندتر باشد، کمی بیشتر از سس تند اضافه کنید. یک عدد تخم مرغ را در کاسه شکسته و آن را در اطراف ماهیتابه قرار دهید و با بقیه تخم مرغها همین کار را انجام دهید. تخم مرغها را به آرامی در ماهیتابه ریخته و آن را در همه بخشهای ماهیتابه جای دهید. روی تخم مرغ کمی نمک و فلفل بریزید. اسفناج را در اطراف تخم مرغها گذاشته و تزئین کنید، آن را کمی در سس بزنید، سپس درب ماهیتابه را بسته و روی حرارت کم به مدت ۶ تا ۸ دقیقه گذاشته تا سفیده تخم مرغها سفت شده و زردهها به اندازه دلخواه شما بپزند. به خاطر داشته باشید اگر پس از خاموش کردن گاز، درب روی ماهیتابه بماند، تخم مرغ به پختن خود ادامه میدهد. بنابراین کمی قبل از رسیدن به درجه سفتی مورد نظرتان گاز را خاموش کنید. آن را با نان تازه سرو کنید. شما برای انتخاب نان آزاد هستید اما از آنجایی که این املت راتاتویی یک غذای بدون گلوتن است، پیشنهاد میکنم در صورتی که دچار بیماری سلیاک یا حساسیت به گلوتن هستید از نان بدون گلوتن استفاده کنید. نکات آشپزی میتوانید به جای کنسرو گوجه فرنگی از گوجه تازه استفاده کنید. به این منظور چند گوجه کوچک تا متوسط را انتخاب کرده روی آنها آب جوش بریزید و بگذارید بمانند تا حدود یک دقیقه تا پوست آنها براحتی کنده شده و کمی نرم شوند. پس از جدا کردن پوست آنها را خرد کنید. املت راتاتویی نوعی املت سبزیجات خوشمزه است شما میتوانید سبزیجات دلخواه خود را اضافه کنید اما دستور اصلی آن که همان مواد اصلی راتاتویی است بنابراین اگر مثلا به آن هویج اضافه کنید دیگر املت راتاتویی نخواهد بود و مزه این نوع املت را نخواهد داد ترجمه و تالیف اختصاصی توسط مجله قرمز منبع: natashakitchen
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...