پیاز داغ در طبخ انواع غذای ایرانی نقش بسیار ضروری و مهمی دارد. در ادامه مطلب طرز تهیه پیاز داغ را به روش اصلی در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم. طرز تهیه پیاز داغ پیاز داغ در طرز تهیه تعداد زیبادی از غذاها کاربرد دارد و می توانید برای تزیین انواع آش ها نظیر تزیین آش رشته و آش دندونی از پیاز داغ استفاده کنید در ادامه مطلب طرز تهیه پیاز داغ را مشاهده خواهید کرد. مواد لازم برای یک پیمانه پیاز داغ پیاز متوسط : ۱ عدد زردچوبه : ۲ قاشق غذاخوری روغن : ۱/۲ پیمانه روش تهیه پیاز داغ در طرز تهیه پیاز داغ ابتدا پیاز را به خوب بشویید سپس آن را پوست کنید بعد از اینکه پیاز را پوست کردید به صورت خلالی باریک پیاز را خرد کنید. در تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و تابه را بر روی گاز قرار دهید تا روغن داغ شود سپس با حرارت ملایم پیاز ها را سرخ کنید. بعد از اینکه پیاز ها به رنگ طلایی در آمدند زردچوبه را به پیاز ها اضافه کنید و با کمک قاشق پیاز ها و زردچوبه را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید و اجازه دهید پیاز ها به مدت ۱ دقیقه با زردچوبه تفت بخورند. بعد از اینکه پیاز داغ آماده شد آن را در درون غذای مورد نظر خود بریزید. نکاتی برای طرز تهیه پیاز داغ بهتر است برای طرز تهیه پیاز داغ از پیاز تازه استفاده کنید. اگرمقدار پیاز داغ شما برای غذای مورد نظرتان زیاد بود می تواید پیاز داغ را بعد از اینکه به خوبی خنک شد در درون یخچال نگهداری کنید. در هنگام طلایی شدن پیاز ها آن ها را به صورت مرتب هم بزنید تا همه پیاز ها به صورت یکدست طلایی شوند. توجه داشته باشید که اندازه خلال پیاز ها باید به یک اندازه باشد تا پیاز ها یکدست سرخ شوند. در این آموزش از بخش آشپزی مجله آرگا طرز تهیه پیاز داغ را بصورت مرحله به مرحله مشاهده کردید که می توانید با رعایت نکاتی که در این مطلب ذکر شد پیاز داغ ترد و خوشرنگی داشته باشید. منبع : آرگا منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...