مربای آلبالو از پرطرفدارترین مرباهای فصل تابستان است به همین خاطر بر آن شدیم طرز تهیه مربای آلبالو با طعم ایده آل را برای کدبانوهای ایرانی ارایه دهیم تا از این روش تهیه برای بهتر شدن طعم و رنگ مربای آلبالو استفاده لازم را ببرند.

طرز تهیه مربای آلبالو خوشرنگ

طرز تهیه مربای آلبالو خوش طعم

مواد لازم برای تهیه مربای آلبالو :

۱ – آلبالو : ۱ کیلوگرم

۲ – شکر : ۱ کیلوگرم

طرز تهیه مربای آلبالو فصل

طرز تهیه مربای آلبالو :

۱ – ابتدا آلبالو ها را با دقت بشویید و در صافی بگذارید.

۲ – هسته آلبالو ها با هسته گیر بگیرید تا زیاد له نشوند.

۳ – حال شکر را لا به لای آلبالو ها ریخته و به مدت یک شب تا صبح در یخچال بگذارید تا بماند.

Cherry jam (6)

۴ – می توانید در این مدت که آلبالو ها در یخچال هستند یک یا دو بار به آرامی مخلوط آلبالو و شکر را هم بزنید تا بیشتر آب بیاندازد.

۵ – قابلمه را با در ، روی حرارت زیاد متمایل به متوسط اجاق گاز بگذارید تا بجوشد.

طرز تهیه مربای آلبالو کدبانو

۶ – مراقب باشید که مربا سر نرود و لازم است هرچند وقت یکبار مربا را هم بزنید.

۷ – وقتی مربا جوشید در قابلمه را بردارید. و حرارت اجاق گاز را ملایم کنید.

طرز تهیه مربای آلبالو ساده

۸ – لازم است بالا سر قابلمه باشید و آن را در صورت نیاز هم بزنید تا سر نرود و کف روی مربا را با یک قاشق چوبی بگیرید.

۹ – بعد از اینکه مربا غلظت دلخواه شما را به دست آورد ، اجاق گاز را خاموش کنید و بگذارید تا خنک شود. مربای آلبالو شما آماده ست.

طرز تهیه مربای آلبالو لذیذ

در طرز تهیه مربای آلبالو نیازی نیست آب به آلبالو ها اضافه کنید. زمانی که شکر را لای آلبالوها میریزید و داخل یخچال می گذارید ، آلبالوها به آب می افتند. اگر در صورتی بخواهید شربت میوه آلبالو را نیز از آن تهیه کنید زمانی که قابلمه را بر روی اجاق گاز می گذارید یک لیوان آب می توانید به آن اضافه کنید. وقتی که جوشید و قوام آمد و مقداری غلظت پیدا کرد می توانید مقداری از آب آلبالو ها بعنوان شربت بردارید.

منبع : آرگا

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *