طرز تهیه دسر سیب پای سیب
دسر سیب یا پای سیب از آن خوراکی‌های خوشمزه‌ای است که نمی‌شود از آن گذشت…

دسر سیب، یکی از اون دسرهای خوشمزه است که با یک بار خوردن عاشقش می‌شید. می‌تونید بعد از غذای اصلی این دسر خوشمزه رو سرو کنید. حتی یه بعدازظهر داغ تابستونی که از سر کار برمی‌گردید هم، این دسر میچسبه. پایه تهیه این دسر خوشمزه میوه سیب هست و اصلا معده رو سنگین نمی‌کنه! با ما به آشپزخونه روزچین بیاید و طرز تهیه دسر سیب خوشمزه رو ببینید.

 

مواد لازم برای تهیه دسر سیب

نان تست: ۳ برش متوسط
تخم مرغ: ۳ عدد
شیر: نصف فنجان
عصاره وانیل: یک قاشق چای‌خوری
دارچین: یک قاشق چای‌خوری
سیب درختی: ۳ عدد
شکر قهوه‌ای: ۱ فنجان
نشاسته ذرت: ۳ قاشق چای‌خوری
بستنی وانیلی: به مقدار دلخواه

طرز تهیه دسر سیب

برای تهیه دسر سیب، در ابتدای کار، نان‌های تست رو روی هم قرار بدید و به کمک یک چاقوی تیز، به صورت تکه‌های مربعی برش بزنید. یک ظرف بزرگ انتخاب کنید و تخم مرغ‌ها رو داخل اون بریزید. تخم مرغ‌ها رو مقداری هم بزنید و در مرحله بعد، شیر رو به اون اضافه کنید.

عصاره وانیل و دارچین رو به مخلوط تخم مرغ و شیر اضافه کنید. با کمک یک چنگال، مواد رو باهم مخلوط کنید. حالا نوبت به نان‌های تست می‌رسه! نان‌های خرد شده رو به مواد اضافه کنید. نان‌ها رو به خوبی داخل مواد بغلتانید تا خیس بشن! حالا موادتون رو به صورت یک خمیر نرم درومده!

 

مواد رو درون یک ظرف مناسب برای فر بریزید. اگه ظرفی که انتخاب می‌کنید گرد باشه، بهتره. مواد رو به خوبی درون طرف فشرده کنید. یک ظرف دیگه انتخاب کنید. سیب‌ها رو به صورت مربعی خرد کنید و داخل ظرف بریزید. شکر قهوه‌ای و نشاسته ذرت رو به سیب‌های خرد شده اضافه کنید. مخلوط سیب‌ها رو خوب هم بزنید تا شکر به خورد سیب بره.

در آخرین مرحله کارتون، مخلوط سیب رو به خمیر نان تست اضافه کنید. ظرف حاوی موادتون رو درون فر قرار بدید. درجه حرارت رو روی ۳۵۰ درجه سانتیگراد بگذارید. بعد از حدود ۴۰ دقیقه دسر شما آماده می‌شه! اجازه بدید دسر سیب سرد بشه و بعد اون رو از قالب خارج کرده، برش بزنید و در ظرف دلخواهتون سرو کنید. می‌تونید مقداری بستنی وانیلی هم روی اون قرار بدید. تو هوای داغ تابستون همچین دسری معرکست…😋

 

منبع :

برگرفته از وب سایت روزچین بخش دسر و پیش غذا

روزچین

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *