مواد اولیه خورش به:

 

به ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم
رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
آلو به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
ادویه به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
شکر به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم

 

طرز تهیه خورش به :

 

پیاز را نگینی خرد کرده و به همراه گوشت خوب تفت دهید. ادویه، زردچوبه و نمک را به آن اضافه کنید و همراه مقداری آب بگذارید روی شعله متوسط تا گوشت خوب پخته شود.

به ها را پوست کنده و همانند پره های پرتغال یا به دلخواه خودتان برش دهید. به ها را کمی تفت دهید تا یک مقداری تغییر رنگ دهند.

آلوها را مقداری با آب خیس کنید.

وقتی گوشتتان پخته شد به ها را به همراه آلوها به خورش اضافه کنید.

رب را کمی تفت دهید و درون خورش بریزید. اگر رب شما کمرنگ است میتوانید مقدار آن را به دلخواه خود تغییر دهید.

وقتی به ها پخته شدند شکر و آبلیمو را بسته به ذائقتون اضافه کنید. طعم آن را بچشید اگر خوب بود بعد از ۵ دقیقه خورش شما آماده است و میتوانید آن را میل کنید.

 

منبع :

برگرفته از وب سایت مجله کوروش بخش آشپزی

مجله کوروش

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *