ما معمولا از قیف و شکل های مختلف ماسوره ها برای تزیین کیک ها و شیرینی هامون با خامه یا انواع کرم ها استفاده میکنیم، اما میشه با کمک قیف و ماسوره حلواهای ماه رمضونمون رو هم تزیین کرد و سفره های این ماه رو زیباتر کنیم و در کنار خانواده از طعم و ظاهر حلواهامون لذت ببریم. در این مطلب هم نحوه تزیین حلوا با ماسوره به شکل گل رو براتون گذاشتم. تزیین حلوا با ماسوره مراحل تزیین حلوا با ماسوره به شکل گل قیفی که تصمیم داریم حلوا رو توش بریزیم بهتره از قیف های یک بار مصرف و پلاستیکی نباشه چون به دلیل سفت بودن تقریبی حلوا ممکنه قیف های پلاستیکی به علت فشار زیاد پاره بشن و حلوا بیرون بریزه. برای ماسوره هم هر شکلی رو که بخواهیم میتونیم انتخاب کنیم فقط قطر شکافش باید زیاد باشه تا حلوا به راحتی ازش خارج بشه. قیف و ماسوره حالا حلوا رو داخل قیف ریخته و خوب فشار میدیم تا در صورتی که هوا داخل قیف باشه خارج بشه. پر کردن قیف ابتدا درست وسط ظرف یه گل میزنیم. زدن گل وسط ظرف بعد دور گل اول رو با گل هایی به همون شکل پر میکنیم. پر کردن گل ها همینطور دور تا دور زدن گل ها رو ادامه میدیم. اضافه کردن گل ها و در نهایت جاهای خالی دور آخر رو برای گرد و منظم شدن حلوامون با گلهای کوچک تر پر میکنیم. پر کردن جاهای خالی امیدوارم این مدل تزیین براتون مفید بوده باشه. تزیین حلوا با ماسوره منبع : برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی دونفره
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...