افرادی که از رژیم غذایی بدون گلوتن استفاده میکنند، نباید خوردن دسرهای خوشمزه را از دست بدهند. این دسر بدون گلوتن است و میتوانید با خیال راحت آن را میل کنید. زمان آماده سازی:۲۰ دقیقه زمان پخت: ۳۰ دقیقه برای ۸ نفر سطح آسان ارزش تغدیهای: ۵۱۱ کالری ۲۰ گرم چربی ۷۶ گرم کربوهیدرات ۵۰ گرم شکر ۳ گرم فیبر ۸ گرم پروتئین ۱ گرم نمک مواد لازم: ۱۰۰ گرم کره ذوب شده ۲۰۰ گرم آرد بدون گلوتن ۵۰ گرم آرد گندم سیاه ۱۴۰ گرم شکر ۵۰ گرم کاکائو یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر بدون گلوتن دو قاشق چایخوری صمغ زانتان چهار قاشق غذاخوری قهوه شیری سه عدد تخم مرغ بزرگ ۱۵۰ میلی لیتر شیر ۱۰۰ گرم شکلات شیری تکه شده بستنی وانیلی یا خامه برای سرو برای سس: ۲۰۰ گرم شکر ۲۵ گرم کاکائو طرز تهیه: ابتدا یک ظرف مناسب بردارید و آن را با روغن چرب کنید. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه از قبل گرم نمایید. کتری را روی گاز قرار دهید تا بجوشد. آرد، شکر، کاکائو، بکینگ پودر، صمغ زانتان و کمی نمک را در یک کاسه بزرگ ترکیب نمایید. کاکائو، تخم مرغها، کره ذوب شده و شیر را با هم ترکیب کنید و سپس مواد خشک را روی آن بریزید و مخلوط نمایید. تکههای شکلات را نیز در آن بریزید و همه چیز را به ظرف مخصوص پخت انتقال دهید. ۳۰۰ میلی لیتر از آب جوش را با شکر و کاکائو( مواد سس) ترکیب نمایید. حالا روی مواد بریزید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر بپزد.شما میتوانید این پودینگ را با بستنی وانیلی یا خامه سرو نمایید. منبع : برگرفته از وب سایت مجله سلامت بخش تغذیه سالم مجله سلامت
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...