مواد لازم جهت تهیه خورش بامیه : ۸۵۰ گرم بامیه ۸۵۰گرم گوشت ماهیچه یا مغزران گوساله ۴ قاشق سوپ خوری آبلیمو ۴ قاشق پیاز سرخ شده ۳ قاشق سوپ خوری رب گوجه نمک و فلفل به مقدار کافی طرز تهیه خورش بامیه: بعد از شستن گوشت آن را قطعه قطعه میکنیم و با پیاز سرخ شده تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شود، سپس آنها را در قابلمه می ریزیم و می گذاریم با مقداری آب روی حرارت کم بپزد و گوشتها کامل بپزند از طرف دیگر بامیه ها را میشوریم فقط باید حتما چوبهای ته آنرا بگیریم، قبل از آنکه بامیه ها را به خورشت اضافه کنیم باید آنها را در ظرف آب جوش همراه با کمی نمک بریزیم و بگذاریم تا بپزد. باید حواسمان باشد تا بامیه ها زیاد پخته نشود تا لیز نشوند. رب و آب لیمو و نمک و فلفل را به خورشت اضافه کرده بعد از حدود ۲۰دقیقه بامیه ها را به خورشت اضافه کرده تا جا بیفتد منبع : برگرفته از وب سایت مجله کوروش بخش آشپزی مجله کوروش
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...