زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه زمان پخت : ۲۰ دقیقه شما می توانید این سالاد سرشار از مواد مغذی را به همراه آب گوچه فرنگی و خیار به عنوان یک نهار میل کنید . مواد لازم : ۱۰۰ گرم کینوآ ۷۵ گرم جعفری خرد شده ۳۰۰ گرم گوجه فرنگی (گوجه فرنگیها را به صورت ۱ سانتی متری برش دهید و دانههای آن را بگیرید) ۱۰۰ گرم خیار به صورت برشهای کوچک همچنین بخوانید : خواص کینوا چاشنی غذا : ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک نصف آب لیمو چند قطره عصاره ی وانیل ۱ قاشق چایخوری عصاره برنج و یا آگاو کمی نمک نصف یک حبه سیر به صورت له شده ۵۰ گرم برگ سالاد برای سرو روش تهیه : ۱.ابتدا باید کینوا را بر اساس دستور پخت روی بسته بندی ، بپزید . بعد از پخت آن را کنار بگذارید تا کاملا سرد شود. ۲.حالا چاشنی را با اضافه کردن روغن زیتون ، سرکه ، آب لیمو ، عصاره وانیل ، شربت برنج و کمی نمک به یک پارچ درست کنید . سپس آن را به هم بزنید تا نرم شود . مواد آماده شده را به کینوا اضافه کنید و آن ها را با سایر مواد دیگر مخلوط کنید . می توانید این مواد را بر روی برگ های سالاد نیز سرو کنید. منبع : برگرفته از وب سایت مجله سلامت بخش تغذیه سالم مجله سلامت
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...