طرز تهیه فارو با گردو، چغندر و پنیر فتا

این غذای گیاهی می‌تواند ۱۱ گرم فیبر برای شما تامین نماید. بر خلاف بیشتر غلات، فارو پروتئین بالایی دارد و هضم آن برای بدن بسیار آسان است . بنابراین جذب مواد مغذی در آن به آسانی صورت می‌گیرد.

  • برای ۴ نفر
  • زمان آماده سازی: ۲۵ دقیقه
  • زمان آغاز تا اتمام کار: ۳۰ دقیقه

مواد لازم:

  • یک پیمانه فارو
  • دو پیمانه آب مرغ
  • یک دوم قاشق چایخوری نمک
  • ۴۵۳ گرم کلم بروکسل
  • سه چهارم پیمانه برگ کلم
  • دو عدد موسیر بزرگ
  • دو عدد چغندر کوچک خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • یک دوم پیمانه گردو
  • یک قاشق غذاخوری شیره درخت افرا
  • ۵۶ گرم پنیر فتا
  • فلفل سیاه(اختیاری)

طرز تهیه:

  1. در یک ظرف کوچک، فارو، آب مرغ و یک چهارم قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. حرارت را کم کنید و بر اساس دستور روی آن اجازه دهید ترکیب بپزد.
  2. در حالیکه فارو درحال پخت است، چغندر را برش دهید و خرد کنید. سپس کلم بروکسل را برش دهید و کنار بگذارید.
  3. در یک ماهیتابه و با حرارت متوسط ، روغن را گرم کنید، کلم بروکسل و باقی مانده نمک را به آن اضافه نمایید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه حرارت ببیند. موسیر را به آن بیفزایید و به مدت سه دقیقه‌ی دیگر حرارت دهید. کلم، یک قاشق غذاخوری سرکه و کمی نمک به آن اضافه کنید و بپزید. این مواد را به ظرف مورد نظر انتقال دهید .
  4. در همان ظرف، گردو را اضافه کنید و به مدت دو دقیقه بپزید و همزمان هم بزنید. شیره درخت افراد و باقی مانده سرک بالزامیک را بیفزایید و به مدت ۳۰ ثانیه بپزید . فارو را در بشقاب سبزیجات بریزید و روی آن را با گردو، چغندر و پنیر فتا بپوشانید .اگر دوست داشتید روی آن کمی فلفل سیاه بپاشید.

توجه:

  • به جای فارو می‌توانید از کینوا، برنج سیاه، ارزن و یا گندم سیاه استفاده کنید.
  • به جای کلم بروکسل و کلم پیچ می‌توانید از اسفناج، موسیر، گوجه فرنگی خشک شده استفاده کنید. به جای چغندر هم می‌توانید از زیتون سیاه بهره‌مند شوید. شما می‌توانید شیره درخت افرا را حذف کنید و روی آن برگ ریحان تازه بریزید.
  • می‌توانید به جای کلم بروکسل و کلم پیچ از هویج استفاده کنید. به جای چغندر هم از بخش‌های تازه پرتغال استفاده نمایید.

منبع :

برگرفته از وب سایت مجله سلامت بخش تغذیه سالم

مجله سلامت

نمایش مطالب مرتبط بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *