سرکه انگبین نوشیدنی خنک و خوشمزه ای است و شما می توانید این شربت خوش طعم را برای پذیرایی از مهمان ها در فصل تابستان در منزل به راحتی تهیه کنید و از طعم و مزه بی نظیر این شربت نهایت لذت را ببرید. در ادامه مطلب طرز تهیه سرکه انگبین را با دستور اصلی مشاهده خواهید کرد. شربت خاکشیر و شربت سکنجبین و شربت زعفران از انواع شربت های خنک و پرطرفدار هستند که بهتر است کدبانوهای عزیز این نوع شربت های خوش طعم را در فصول گرم سال در منزل تهیه کنند. مواد لازم سرکه خانگی : یک پیمانه آب : یک پیمانه عسل : دو پیمانه نعناع : به میزان لازم طرز تهیه سرکه انگبین در منزل اگر تمایل دارید برای تهیه سرکه انگبین از نعناع استفاده کنید باید ابتدا نعناع های تازه را پاک کنید و آن ها را به خوبی بشویید سپس نعناع ها را به صورت دسته هایی کوچک در آورید و هر کدام از دسته های نعناع را با کمک ساقه نعناع ببندید تا دسته ها باز نشوند. سرکه خانگی و آب و عسل را در قابلمه ای مسی بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مخلوط این مواد به دمای جوش برسند سپس کف روی قابلمه را بگیرید و اجازه دهید تا شربت به ۱/۴ و به قوام مناسب مناسبی برسد. بعد از اینکه حباب های ریزی روی سطح شربت ایجاد شد شربت آماده است و به غلظت مناسب رسیده است که در این مرحله از طرز تهیه سرکه انگبین باید دسته های کوچک آماده شده نعناع را درون شربت بیاندازید و شعله گاز را خاموش کنید تا شربت عطر و طعم نعناع را به خود بگیرد. سپس اجازه دهید تا شربت به خوبی سرد شود و شربت خنک را درون صافی بریزید سپس شربت صاف شده را درون شیشه در بسته نگهداری کنید. نکات طلایی در تهیه سرکه انگبین ۱٫ به جای نعناع می توانید در تهیه این شربت از دو پیمانه عرق نعناع استفاده کنید. ۲٫ در روش تهیه سرکه انگبین همچنین می توانید از ترکیب عرق های نعناع و پونه و یونجه استفاده کنید که مجموع این عرق ها باید به اندازه ۲ پیمانه باشد. ۳٫ این شربت را می توانید در قابلمه های معمولی نیز تهیه کنید ولی بهتر است برای تهیه شربت در صورت دسترسی به قابلمه مسی از این قابلمه استفاده کنید. در این مطلب با طریقه درست کردن سرکه انگبین آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این شربت خوش طعم در منزل نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای آشنایی با دستور تهیه شربت ها با طعم مختلف به بخش نوشیدنی سرد مجله آرگا مراجعه کنید. منبع : برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی آرگامگ
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...