آیا دوست دارید که غذاهای سالم بخورید و مقداری از پولی که می خواهید بابت غذا پرداخت کنید را پس اندازه کنید؟ پس باید از فریزری پر از غذا استفاده کنید! مطمئنا فریزر یخچال به اندازه مخلوط کنی با سرعت بالا دوست داشتنی نیست، اما این وسیله مفید چیزی است که به شما اجازه می دهد تا مواد اولیه غذاها را آماده داشته باشید. با این شرایط همیشه موادی لازم برای پخت غذای محبوبتان خواهید داشت. علاوه بر این، فریز کردن غذاها موجب می شود تا حد امکان از دور ریختن غذا جلوگیری شود. به عنوان مثال حبوبات و مواد لازم برای پختن سوپ بیش تر از اندازه ای است که شما نیاز دارید، پس بهتر است به جای اینکه تصمیم بگیرید آن ها را دور بریزید، آن ها را برای استفاده بعدی در فریزر نگهداری کنید. شاید تنها مشکلی که در این زمینه وجود داشته باشد این است که غذاها قبل از فریز شدن خیلی خوشمزه تر باشند و بعد از فریز کمی زننده به نظر بیایند. با همه این شرایط، هیچ کدام از این دلایل نباید از استفاده شما از فریزر جلوگیری کند. با یادگیری روش های درست فریز کردن مواد غذایی، به راحتی مواد غذایی تان را منجمد کنید و طعم عالی آن ها را نیز حفظ کنید. ما در این مطلب نحوه چگونگی فریز کردن مواد غذایی را یاد می گیریم. داشتن ظروف مناسب برای منجمد کردن غذا علاوه بر آسان تر کردن فرآیند یخ زدن غذاها، در جهت کمک به تازه تر ماندن غذاها نیز موثر هستند. فرانک پرتو در این زمینه توصیه هایی دارد: ظروف قابل استفاده مجدد با استفاده از یخچال فریزر با درب های انعطاف پذیر: برای فریز کردن غذاهای شخصی از ظرف های کوچک و برای غذاهای بیشتر مانند خوراک گوشت از ظرف های بزرگتر استفاده کنید. اگر قصد گرم کردن ظرف غذای فریز شده را دارید حتما از ظرف هایی که در برابر گرما و شعله مقاوم هستند استفاده کنید. ظروف پلاستیکی و فویل آلومینیوم: این ظروف برای فریز کردن مرکبات بسیار مناسب هستند، مخصوصا اگر به دنبال ظرفی یکبار مصرف هستید. پاکت هایی که از قسمت بالا چفت می شوند: این پاکت ها به دلیل مسطح بودن جای خیلی کمی در فریزر اشغال می کنند. رول های پلاستکی و آلومینیومی: استفاده از این رول ها برای زمانی که می خواهید برای جلوگیری از نفوذ هوا ، غذایتان را با یک لایه اضافه تر بپوشانید مناسب است. لیبل های برچسب ظروف غذا: برچسب زدن بر روی ظروف غذا، بعدا به شما کمک خواهد کرد که زودتر غذای مورد نظرتان را از بین چندین ظرف مشابه پیدا کنید. منبع : برگرفته از وب سایت مجله سلامت بخش آشپزی مجله سلامت
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...