آموزش طرز تهیه یه کیک ساده و خوشمزه با بافتی نرم را برای شما مخاطبین عزیز قرار داده ایم که به عنوان عصرانه در کنار عزیزانتان با یک نوشیدنی دلچسب، گزینه مناسبی محسوب می شود. مواد لازم جهت تهیه کیک ساده: ۲۰۰ گرم آرد سفید ۲۰۰ گرم شکر ۷ عدد تخم مرغ ۲/۳ قاشق چایخوری وانیل طرز تهیه کیک ساده: ابتدا باید از الک کردن آرد شروع کنیم سپس بعد از جدایی زرده از سفیده، سفیده را به قدری هم میزنیم تا پف کند و همزمان نیمی از شکر را آرام آرام به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. از طرف دیگر زرده را با نیمی دیگر از شکر و وانیل هم میزنیم تا سفید و سفت شود. سفیده و زرده را با هم ترکیب میکنیم. یک بار دیگر آرد را الک کرده و به سرعت هم میزنیم. البته باید حواسمان باشد که مایه زیاد هم نخورد. قالب مدنظر را بخوبی چرب میکنیم و به آن آرد میزنیم. مایه را در قالب میریزیم و در حرارت ۳۰۰جه فر به مدت ۴۵دقیقه قرارمیدهیم. ودراین فاصله به هیچ وجه نباید درب فر باز شود بعد از یکساعت, یک چنگال در کیک فرو کنید. اگر کیک به چنگال نچسبد، آماده است. کیک آماده را میگذاریم تا سرد شود سپس از قالب درمیاریم و نوش جان می کنیم منبع : برگرفته از وب سایت مجله کوروش بخش آشپزی مجله کوروش
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...