مواد لازم جهت تهیه سالاد سیب زمینی رنگی: ۵۵۰ گرم سیب زمینی ۳ عدد تخم مرغ آب پز سفت ۲۰۰گرم پنیر گودا تره و جعفری ۳۰۰گرم زیره۱/۴ قاشق چایخوری سرکه ۶ قاشق غذاخوری خردل ۲ قاشق چای خوری روغن آفتابگردان ۶ قاشق غذاخوری فلفل دلمه ۲ عدد نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه سالاد سیب زمینی رنگی: ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم و اجازه می دهیم با زیره حدود ۳۰ دقیفه بپزد سپس پوست آنها را میگیریم و به مکعبهای ریز تقسیم می کنیم. نمک و فلفل را با روغن، سرکه و خردل مخلوط و به سیب زمینی اضافه می کنیم از طرف دیگر فلفل دلمه را همراه با پنیر گودا به قطعات مکعبی تقسیم کرده و به مواد بالا اضافه می کنیم. همچنین جعفری و تره را ریز خرد و با سیب زمینی ها مخلوط می کنیم. در انتها جهت تزیین تخم مرغها را به ۱۰ قسمت تقسیم می کنیم و نوش جان منبع : برگرفته از وب سایت مجله کوروش بخش آشپزی مجله کوروش
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...