شیرینی پزی یک هنر فوق العاده است که برای تبحر در آن باید نکات مهمی را در زمان پخت در نظر گرفت. طرز تهیه رولت شکلاتی از نظر مواد اولیه بسیار شبیه به کیک شکلاتی است. برای تهیه یک رولت خوشمزه باید تمام اصول طبخ آن را رعایت کرد. مواد لازم شکلات: ۲۰۰ گرم قهوه دم کشیده: ۵ قاشق غذاخوری خامه غلیظ: یک فنجان پودر قند: ۲ قاشق غذاخوری تخم مرغ: ۷ عدد بزرگ شکر: یک فنجان طرز تهیه رولت شکلاتی شیرینی رولت از شیرینی هایی است که از نظر پخت بسیار ساده و راحت آماده می شود و از این نظر بسیار مورد استقبال قرار می گیرد. این رولت ها در طعم های مختلفی تهیه و آماده می شود که یکی از طعم های بی نظیر آن شکلاتی است. برای درست کردن رولت شکلاتی ابتدا باید فر را روی ۳۵۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. برای این شیرینی باید سینی در ابعاد ۴۰ در ۳۰ سانتی متر انتخاب کنید. کف این سینی را با کاغذ نسوز بپوشانید. شکلات را با آب یا قهوه در یک کاسه مقاوم به حرارت بریزید و روی ظرف آب در حال جوش بگذارید تا ذوب شود. این روش ذوب کردن در واقع روش بن ماری است. هم زدن شکلات را تا نرم شدن آن ادامه دهید. اجازه دهید تا مخلوط ما کاملاً سرد شود. زرده های تخم مرغ را به مدت ۳ دقیقه به همراه شکر دانه ریز با دور متوسط هم بزنید. این هم زدن باعث می شود تا ماده به دست آمده سفید و غلیظ باشد. حالا سرعت هم زدن را کاهش دهید. مخلوط شکلات را به آرامی به آن اضافه کنید و به هم بزنید تا کاملاً با هم آمیخته شود. در مرحله بعدی طرز تهیه رولت شکلاتی, سفیده های تخم مرغ را در کاسه ای متوسط بریزید تا رد هم زن بر روی ماده به دست آماده باقی بماند. با یک کاردک پلاستیکی، سفیده های تخم مرغ را در مخلوط آماده شده شکلات بریزید و زیر رو کنید. این کار را تا زمان ترکیب شدن سفیده ها با شکلات ادامه دهید. مراقب باشید تا پف سفیده ها نخوابد. مایه به دست آمده را به طور کامل در سینی پخش کنید. این کیک خوشمزه را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا مغز پخت شود. سینی را به مدت ۱۰ دقیقه روی صفحه توری خنک کننده بگذارید و منتظر بمانید تا کیک سرد شود. کناره های کیک را با چاقو یا کاردک فلزی از سینی جدا کنید. روی قسمت بالایی کیک پودر کاکادو بریزید و کیک را از سینی خارج و روی توری خنک کننده قرار دهید. کاغذ نسوز را جدا کنید و اجازه دهید کیک حداقل به مدت یک ساعت سرد شود. خامه و پودر قند روی آن بریزید و به صورت یکنواخت بر روی آن پخش کنید. به طوری که به اندازه ۲/۵ سانتی متر از لبه ها بدون خامه بماند. در مرحله بعدی طرز تهیه رولت شکلاتی از سمت یکی از لبه های عرضی شروع کنید و کیک را به صورت فشرده رول کنید. کیک را دوباره به سینی شیرینی پزی منتقل کنید و حداقل به مدت یک ساعت یا تمام طول شب در یخچال قرار دهید. در نهایت برای تزیین رولت شکلاتی می توانید از پودر کاکائو یا خامه استفاده کنید. نکات ضروری در پخت رولت شکلاتی از شکر دانه ریز استفاده کنید. شکلاتی که بدین منظور استفاده می کنید باید نیمه شیرین و تکه تکه و حدود یک فنجان باشد. به جای قهوه دم کشیده می توانید از آب استفاده کنید. پودر شکلات شما برای تزیین روی کیک باید از نوع شیرین نشده و قلیایی(آلکالایز) باشد. زرده از سفیده تخم مرغ باید جدا شود. در این مطلب با طرز تهیه رولت شکلاتی خوشمزه آشنا شدید. سعی کنید این رولت خوشمزه را در منزل به سبکی متفاوت و عالی برای کودکان تهیه بفرمایید. شما عزیزان می توانید با کلیک بر روی لینک طرز تهیه انواع شیرینی ما را در آموزش شیرینی پزی آرگا دنبال بفرمایید. The post طرز تهیه رولت شکلاتی, شیرینی فوق العاده برای به رخ کشیدن هنر آشپزی شما appeared first on آرگا.
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...