این پیتزای عالی تنها از ۵ ماده ساده تشکیل شده است. این نوع پیتزا معمولا از آرد نارگیل سرخپوشان پسند( مرتبط با رژیم غذایی سرخپوشان یا پارینه سنگی) و نشاسته تاپیوکا تشکیل میشود و در عرض چند دقیقه آماده خواهد بود. بر روی این پیتزا میتوانید از سبزیجات تازه و گوشت غنی همچون ژامبون استفاده کنید. برای دو نفر: مواد لازم برای خمیر پیتزا: یک پیمانه نشاسته تاپیوکا یک چهارم پیمانه آرد نارگیل دو عدد تخم مرغ یک پیمانه آب کمی نمک مواد لازم برای روی پیتزا: سس مورد علاقه ژامبون گوجه فرنگی تازه فلفل تند هالاپینیو اسفناج یا شاهی پیاز فلفل ریحان تازه طرز تهیه: تمامی مواد مورد نیاز برای خمیر پیتزا را با هم مخلوط کنید تا ماده نرمی تشکیل شود. گریل خود را از قبل گرم کنید. یک ماهیتابه آهنی بزرگ را گرم کنید. کمی روغن زیتون در آن بریزید. نصف ماده خمیری خود را در ماهیتابه بریزید و اجازه دهید بپزد. آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد. حالا این خمیر پخته شده را به بشقاب انتقال دهید و اینکار را با بقیه خمیر تکرار کنید. مواد روی پیتزا را روی آن قرار دهید. با دقت پیتزا را بر روی گریل قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۶ الی ۷ دقیقه سرخ شود. منبع : برگرفته از وب سایت مجله سلامت بخش تغذیه سالم مجله سلامت
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...