زمان آماده سازی: ۲۵ دقیقه زمان پخت: ۳۰ دقیقه زمان کلی:۵۵ دقیقه برای ۶ نفر اطلاعات تغذیهای: ۱۸۸ کالری، ۱۰ گرم چربی، ۱ گرم چربی اشباع، ۵ گرم فیبر، ۳ گرم پروتئین، ۲۲ گرم کربوهیدرات، ۵۱۹ میلی گرم سدیم، ۱ میلی گرم آهن ، ۳۷ میلی گرم کلسیم مواد لازم برای تهیه این سوپ: یک چهارم پیمانه روغن زیتون فوق بکر نصف پیاز کوچک دو عدد هویج متوسط خرد شده نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم یک عدد کرفس خرد شده ۸ عدد فلفل دلمهای زرد، قرمز و نارنجی یک عدد سیب زمینی شیرین بزرگ خرد شده چهار پیمانه آب سبزیجات سه قاشق چایخوری مرزنجوش ریز خرد شده آووکادو و گشنیز برای چاشنی طرز تهیه: ابتدا روغن را در یک ظرف بزرگ حرارت دهید. پیاز، هویج، کرفس و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. به مدت ۴ دقیقه ترکیب را حرارت دهید تا سبزیجات نرم شوند. فلفل دلمهای را به ظرف اضافه کنید و به مدت ۶ دقیقه با حرارت متوسط بپزید. سپس سیب زمینی شیرین و آب سبزیجات را اضافه نمایید. درب آن را بگذارید و اجازه دهید بجوشد. حرارت را کم کنید و مرزنجوش را اضافه نمایید . در نهایت اجازه دهید سیب زمینی خوب بپزد. اجازه دهید سوپ کمی خنک شود سپس آن را به غذاساز انتقال دهید و به شکل پوره در بیاورید. در صورت لزوم به آن نمک و فلفل بیفزایید. سوپ را داخل ظرف مناسب بکشید و با آووکادو و گشنیز تزیین کنید. نوش جان منبع : برگرفته از وب سایت مجله سلامت بخش تغذیه سالم مجله سلامت
بهترین و خوشمزهترین کاچی به روش مادربزرگهای قدیمی «کاچی» از جمله خوشمزهترین و مقویترین دسرهای قدیمی ایرانی است که معمولا مادربزرگها آن را برای خانمهایی که تازه زایمان کرده بودند، افراد بیمار و ضعیف از نظر جسمی و کودکان تجویز و تهیه میکردند. این دسر مقوی در شهرهای مختلف ایران به روشهای مختلف تهیه میشود و گاهی اوقات ...