ما معمولا از قیف و شکل های مختلف ماسوره ها برای تزیین کیک ها و شیرینی هامون با خامه یا انواع کرم ها استفاده میکنیم، اما میشه با کمک قیف و ماسوره حلواهای ماه رمضونمون رو هم تزیین کرد و سفره های این ماه رو زیباتر کنیم و در کنار خانواده از طعم و ظاهر حلواهامون لذت ببریم. در این مطلب هم نحوه تزیین حلوا با ماسوره به شکل گل رو براتون گذاشتم.
مراحل تزیین حلوا با ماسوره به شکل گل
قیفی که تصمیم داریم حلوا رو توش بریزیم بهتره از قیف های یک بار مصرف و پلاستیکی نباشه چون به دلیل سفت بودن تقریبی حلوا ممکنه قیف های پلاستیکی به علت فشار زیاد پاره بشن و حلوا بیرون بریزه. برای ماسوره هم هر شکلی رو که بخواهیم میتونیم انتخاب کنیم فقط قطر شکافش باید زیاد باشه تا حلوا به راحتی ازش خارج بشه.
حالا حلوا رو داخل قیف ریخته و خوب فشار میدیم تا در صورتی که هوا داخل قیف باشه خارج بشه.
ابتدا درست وسط ظرف یه گل میزنیم.
بعد دور گل اول رو با گل هایی به همون شکل پر میکنیم.
همینطور دور تا دور زدن گل ها رو ادامه میدیم.
و در نهایت جاهای خالی دور آخر رو برای گرد و منظم شدن حلوامون با گلهای کوچک تر پر میکنیم.
امیدوارم این مدل تزیین براتون مفید بوده باشه.