نماد سایت سیماکوک

طرز تهیه شیر بادام خوشمزه و مقوی و فواید آن

شیر بادام نوشیدنی مقوی و پرطرفداری است که می توانید این نوشیدنی را به تنهایی و یا با ترکیب کردن آن با بقیه نوشیدنی ها میل کنید. در طرز تهیه شیر بادام از عسل و مغز بادام و آب استفاده می شود و که توصیه می شود میانسالان و کودکان به دلیل خواص بیشمار این نوشیدنی آن را میل کنند.

شربت آلوئه ورا و شیر بادام و شربت به لیمو از انواع نوشیدنی های خنک با طعم بی نظیر هستند که بهتر است در فصول گرم تابستان از میل کردن این نوشیدنی های خنک غافل نشوید.

مواد لازم

طرز تهیه شیر بادام در منزل

برای تهیه شیر بادام ابتدا بادام را به مدت چند ساعت در مقداری آب خیس کنید.

سپس بادام های خبیس خورده را در آبکش بریزید.

پوست بادام ها را بکنید.

سپس بادام ها را آسیاب کنید.

در مرحله بعدی طرز تهیه شیر بادام عسل را در مقداری آب گرم حل کنید سپس عسل و باقی مانده آب را به بادام های آسیاب شده اضافه کنید و این مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا عسل و بادام به خوبی در آب حل شوند.

سپس شیر بادام را درون یخچال قرار دهید و این نوشیدنی خنک را میل کنید.

فواید بیشمار شیر بادام

هنگام درست کردن شیر بادام باید بادام را به صورت کامل میکس کنید تا این نوشیدنی کیفیت بیشتری داشته باشید؛ امیدواریم از تهیه این نوشیدنی سرد در منزل نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.

منبع :

برگرفته از وب سایت آرگامگ بخش آشپزی

آرگامگ

خروج از نسخه موبایل