شیرینی دانمارکی از انواع شیرینی های خوشمزه و محبوب است و شما می توانید این نوع شیرینی را با رعایت فوت و فن هایی در منزل بپزید. در طرز تهیه شیرینی دانمارکی از آرد و روغن مایع و شیر ولرم و پودر خمیر مایه و شکر و تخم مرغ و وانیل و زرده تخم مرغ استفاده می شود. برای کرم مخصوص شیرینی دانمارکی نیز از شیر و گلاب و شکر و وانیل و آرد استفاده می شود.
شیرینی دانمارکی یا شیرینی گل محمدی و شیرینی زبان و شیرینی ناپلئونی از انواع شیرینی هایی هستند که برای پذیرایی از مهمان ها در مجالس و مهمانی های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند.
مواد لازم برای تهیه شیرینی دانمارکی
- شکر : ۴۰ گرم
- کره : ۱۰۰ گرم
- نمک : ۱/۴ قاشق چایخوری
- تخم مرغ : یک عدد
- شیر گرم : یک پیمانه
- آرد : ۵۰۰ گرم
- خمیر ترش ریز : یک قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه کرم شیرینی دانمارکی
- آرد : ۳/۴ پیمانه
- آب : دو پیمانه
- شکر : ۳/۴ پیمانه
- وانیل : ۱/۴ قاشق چایخوری
- آبلیمو : یک قاشق مرباخوری
- گلاب : به مقدار لازم
طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی
برای تهیه کرم شیرینی دانمارکی ابتدا درون ظرفی مناسب آرد و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید سپس مخلوط آب و گلاب را به آرامی به مخلوط شکر و آرد بیفزایید و همه مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید سپس ظرف را روی حرارت گاز با شعله ملایم قرار دهید و مخلوط مواد را هم بزنید تا مایع کرم شیرینی غلیظ شود و بعد از اینکه مایع غلیظ شد ظرف را از روی حرارت گاز بردارید و در مکانی مناسب قرار دهید تا مایع کرم شیرینی خنک شود سپس وانیل و آبلیمو را به کرم شیرینی اضافه کنید.
طرز تهیه شیرینی دانمارکی
برای تهیه شیرینی دانمارکی ابتدا درون ظرفی مناسب شکر و نمک و آرد و پودر خمیر ترش را با یکدیگر مخلوط کنید و در مرکز مواد حفره ای را ایجاد کنید و تخم مرغ و شیر گرم را به مواد شیرینی اضافه کنید و با کمک دست مواد را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید و ورز دهید سپس کره نرم شده را به خمیر شیرینی بیفزایید و خمیر شیرینی را دوباره ورز دهید.
با کمک کارد تیزی خمیر را به صورت مربع هایی کوچک برش بزنید و مقداری از کرم را در لای شیرینی دانمارکی قرار دهید و دو زاویه روبرو را به یکدیگر برسانید تا خمیر شیرینی به شکل مثلث درآید. خمیرهای آماده شده شیرینی دانمارکی را با فاصله مناسبی درون سینی چرب شده قرار دهید و روی خمیر شیرینی نایلکس بکشید و ۱۵ تا ۳۰ دقیقه مکث کنید.
نکات طلایی برای پخت بهتر شیرینی دانمارکی
- برای طعم بهتر شیرینی دانمارکی می توانید در طرز تهیه شیرینی دانمارکی به خمیر و یا کرم شیرینی مقداری پودر هل بیفزایید.
- در صورت تمایل می توانید در طرز تهیه خمیر شیرینی دانمارکی به جای شیر گرم از آب استفاده کنید.
- برای تهیه شیرینی دانمارکی باید آرد را سه بار الک کنید.
- می توانید روی شیرینی دانمارکی بادام خرد شده و کاکائو و … بریزید.
- می توانید گلاب را در طرز تهیه خمیر شیرینی دانمارکی جایگزین آب کنید البته باید توجه داشته باشید که گلاب نباید به صورت کامل جایگزین آب شود.
در این مطلب با طرز تهیه شیرینی دانمارکی آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این شیرینی خوشمزه نهایت لذت را ببرید و لحظات خوب و خوشی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید.
The post طرز تهیه شیرینی دانمارکی و نکاتی برای پخت بهتر appeared first on آرگا.