نماد سایت سیماکوک

ژامبون و گل کلم پنیری مرحله به مرحله

در مطلب امروز میخوام طرز تهیه یه پیش غذا یا عصرونه و یا حتی شام سبک آسون و خوشمزه رو براتون بذارم که توش از گل کلم استفاده شده که هم خیلی مقویه و هم حالا که پاییزه فراوونه. پیشنهاد میکنم در صورتی که جز دوستداران گل کلم هستین مخصوصا گل کلم پخته حتما این پیش غذارو امتحان کنین که حرف نداره …

ژامبون و گل کلم پنیری

مواد لازم برای تهیه ژامبون و گل کلم پنیری

مواد لازم برای تهیه ژامبون و گل کلم پنیری

مراحل تهیه ژامبون و گل کلم پنیری

ابتدا باید گل کلم ها رو بپزیم پس داخل قابلمه به مقدار کافی آب ریخته و کمی نمک هم اضافه میکنیم بعد گل کلم ها رو داخل آب میذاریم تا برای نهایتا ۱۰دقیقه با آب بجوشن. بعد از این مدت گل کلم نرم شده و میپزه پس بعد آبکششون میکنیم و اجازه میدیم تا آب اضافیشون بره.

پختن گل کلم

تا گل کلم ها بپزن ژامبونمون رو به صورت نواری میبریم و با کره تفت میدیم

تفت دادن ژامبون با کره

بعد کف یه ماهیتابه رو چرب میکنیم و بعد گل کلم های پخته رو داخلش میذاریم تا طلایی بشن.

سرخ کردن گل کلم

حالا همه مواد پیش غذای خوشمزه ما حاضرن و فقط میمونه چیدنشون تو ظرف پس کف ظرف رو چرب کرده و بعد گل کلم هارو داخلش میذاریم.

گذاشتن گل کلم در ظرف

حالا ژامبون رو روشون میچینیم.

اضافه کردن ژامبون

در نهایت ابتدا پنیر پارمزان رو روی سطح مواد پخش کرده و بعد روی مواد رو با پنیر پیتزا میپوشونیم. بعد ظرفمون رو برای مدت نیم ساعت داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردیم میذاریم و در ۵ دقیقه نهایی هم گریل رو روشن میکنیم تا پنیر طلایی بشه.

اضافه کردن پنیر

حالا پیش غذای خوشمزه ما حاضره … نوش جان

ژامبون و گل کلم پنیری

منبع :

برگرفته از وب سایت دونفره بخش آشپزی

دونفره

خروج از نسخه موبایل