نماد سایت سیماکوک

چگونه مربای هویج خوشمزه تهیه کنیم؟

بعضی از مرباها هستند که همیشه طرفداران مخصوص به خود دارند و حتی تهیه میوه و پخت آن ها خیلی راحت است. مربای هویج از جمله این مرباها است. کافی است که هر ۴ فصل سال به بازار بروید، جعبه های پر هویج را مشاهده می کنید که هر لحظه خالی شده و جعبه دیگر جای آن را می گیرد. از هویج به غیر از مربا برای تهیه سالاد و در غذا هم استفاده می کنند؛ ولی هیچی مثل مربای آن خوشمزه نمی شود و طرفدار ندارد.

طرز تهیه مربای هویج مانند دیگر مرباها خیلی ساده است. شما فقط به مقداری هویج، شکر، آب و دیگر مواد پخت لازم دارید تا یک مربای هویج خوشمزه تهیه کنید.

 

طرز تهیه مربای هویج

 

مواد لازم برای تهیه مربای هویج

 

 

البته برای تهیه مربای هویج، هر کسی بسته به سلیقه خودش می تواند در مواد آخری تغییراتی را به وجود آورد؛ اما مواد تشکیل دهنده اصلی آن یعنی هویج، آب و شکر حتما باید به مقدار کافی مورد استفاده قرار بگیرد.

 

مراحل تهیه مربای هویج

 

  1. ابتدا باید هویج را خوب بشویید و هر گونه لک و ته آن را به خوبی بگیرید. سپس آن ها را به خوبی و یک دست رنده کنید.
  2. سپس مربا را به همراه آب درون قابلمه بریزد و بر روی حرارت ملایم قرار داده تا جوش آید.
  3. سپس شکر را اضافه کنید به خوبی هم بزنید و بعد اجازه دهید تا این مخلوط به مدت دو ساعت پخته شود.
  4. بعد پخت و نرم شدن کامل هویج، زعفران دم کرده و هل و حتی مواد جایگزین دیگر را به آرامی اضافه کرده و به هم بزنید.
  5. سپس در انتها گلاب را اضافه کنید و بعد از اینکه مدتی جوشید، حرارت زیر قابلمه را خاموش کنید و اجازه دهید تا سرد شود. برای این کار می توانید به جای استفاده از درب قابلمه از حوله یا پارچه نسبتا ضخیم استفاده کنید تا درون آن عرق نکند.
  6. سپس مرباها را درون شیشه ریخته و در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.

 

چند نکته مهم در تهیه مربای هویج

 

 

فرق شکرک یا کپک زدن مربا چیست؟

 

بیشتر خانم ها فکر می کنند که شکرک همان کپک زدن است؛ در صورتی که این دو متفاوت هستند. کپک زدن مربا به خاطر خوب قوام نشدن یا همان عدم غلظت مناسب اتفاق می افتد؛ اما شکرک زدن به خاطر زیاد جوشیدن یا شیرینی کم است که باید بازدوباره به مدت ۵ دقیقه با مقداری آب و آبلیمو آن را روی حرارت گذاشته و اجازه بدهیم تا جوش بیاید.

 

منبع :

برگرفته از وب سایت مجله کوروش بخش آشپزی

مجله کوروش

خروج از نسخه موبایل